7.8/10

W. Boom

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ze moeten nog terugbellen.. echte 24/7 service..

Doe wat je zegt en bel terug. Wel opvallend dat de vrouwelijke stem van het antwoordapparaat als twee druppels lijkt op die van slotenservicesnel.nl…
Geen, ze bellen niet terug

RuKo

Gewoon top, de service, bedrag, communicatie en afwerking.

Geen, gewoon perfect en duidelijke en nette afspraak ook gemaakt over de prijs.
Communicatie ging echt perfect met Jan Plas, nam echt de tijd om de sloten er perfect in te zetten en netjes af te werken.
Product of service:
Nieuwe anti trek sloten voor en achter.

T van Uden

SterSterLege sterLege sterLege ster

Reactie en monteur prima, maar aan de telefoon zeggen tussen de 100 en 140 euro en je betaald uiteindelijk 162,50 omdat het ex btw bleek te zijn. Het was twee sec werk. Zeg duidelijk wat de tarieven zijn, en geen smoesjes achteraf als je een slot uitboord wat veel meer tijd kost is het 100,- en flippen 140,- Te makkelijk dit.

Duidelijke prijzen.
Snelle service
Deur flipperen

Appel

Fantastisch snel gereageerd en twee nieuwe sloten geplaatst op dezelfde dag voor een zeer schappelijke prijs

Vriendelijke mensen en vlot geholpen
Niks meer aan doen, dikke prima zo
2 cilindersloten

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Doet niet wat de klant vraagt. Opdringerig. Wil dingen verkopen die ik niet wil. Rekende € 199 voor nog geen uur werk....nadat het schaamrood was weggetrokken ging de prijs naar € 150. Oplichters.

alles

Frank Molenaar

SterSterSterSterLege ster

Binnen 2 uur stond Rayen voor de deur en binnen 15 minuten was het slot van de achterdeur vervangen en kon ik mijn tuin weer in.

Snel.
Slot

CG

Een afspraak gemaakt omdat de cilinders in 2 deuren niet meer goed werkte. Monteru Peter heeft voor tijdelijk de cilinders weer werkend gekregen. Via DRS keurige offerte via de mail ontvangen. Sloten via hun besteld, zijn er 2 weken later door de monteur ingezet. Sloten werken nu weer prima.

Goede monteur, nette offerte, snelle afspraak
Cilindersloten skg 2 keurmek

Brouwer

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Wel aanbetaald, nooit op komen dagen. Pas op!

Geen enkele. Allemaal slappe excuses. Komt gewoon niet en houdt het geld.
Nooit zaken mee doen
3 paar sloten vervangen

Y

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Helaas is mijn ervaring met DRS niet zo positief. Mijn schuifpui sluit niet. 3 weken geleden heb ik contact opgenomen om een eerste afspraak in te plannen. de afspraak is er niet meer gekomen. Beloftes om terug te bellen maar helaas niet nagekomen. Ik heb 3 weken tijd verloren met wachten. Tijd die ik ook goed had kunnen gebruiken om een andere monteur op te zoeken. Onbeleefd vind ik het.

als het druk is laat dat gewoon weten. Maar zet mensen niet in de wachtstand zonder iets te laten horen.
montage/reparatie

Richard

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Tegen de eigen beloftes op hun website in ging de monteur meteen aan de slag, heeft geen offerte uitgebracht maar wel € 85,00 afgerekend voor 10 minuten werk, waarbij hij slechts de sloten even heeft ingespoten met WD40. Bedrijf schuift de verantwoording af op de monteur en op de mail wordt verder niet gereageerd.

Doen wat je belooft op je website en blijven communiceren met je klanten!
Zelfde dag langskomen
Niets, allen wat onderhoud

Rob Eijkman

's Morgens gebeld i.v.m. het met spoed vervangen van twee sloten en 's middags het eerste slot vervangen door monteur Rayen. Tweede slot moest besteld worden en is daarna vervangen. Professionele en gemotiveerde monteurs. Prima service.

Goede en duidelijke communicatie, je weet waar je aan toe bent

Reparatie

peters

niet doen! Slechte service

werkt buiten werktijden
factuur overhandigen van slot, heeft zonder overleg een ander slot erin gezet en nu mis ik mijn 4-puntssluiting, heeft het slot niet goed gemonteerd (steekt nog een schroef uit) en komt niet terug voor herstel (valt volgens hem onder hang en sluit werk en hoor bij iemand anders), belachelijk duur en bied geen alternatief, moeilijk te bereiken
slot achterdeur

P. Spaan

De klant is koning en service staat hoog in het vaandel.

Men kan nog verbeteren in de communicatie door vooraf aan te geven of, wanneer en waarom werk wordt uitbesteed aan derden en de klant de keuze te laten of men hiermee instemt.
Snelle reactie, uitstekende productkwaliteit, persoonlijk contact en trots op het vak.
SKG 3*** deurbeslag en kerntrekcilinder

Thistlethwaite

Vriendelijk en betrouwbaar. Puur vakmanschap en netjes gewerkt , zeer tevreden ! Sheila Thistlethwaite

Vakmanschap en betrouwbaarheid.
Slot voor voordeur

Slotenmaker DRS verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Slotenmaker DRS heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.2/10
  • checkEerste review geschreven op 28 januari 2017

Slotenmaker DRS

Slotproblemen? Neem direct contact op. Altijd eerst een vrijblijvende offerte en wij rekenen geen voorrijkosten. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. SlotenmakerDRS is uw specialist in hang & sluitwerk sinds 1979. Wij werken met eigen monteurs door heel Nederland. Met de nieuwste apparatuur zorgen wij voor het schadevrij openen van uw deur. Ook voor het vervangen of het plaatsen van nieuwe sloten kunt u bij ons terecht.

Corkstraat 46

3047 AC Rotterdam

7.8/10

W. Boom

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ze moeten nog terugbellen.. echte 24/7 service..

Geen, ze bellen niet terug

RuKo

Gewoon top, de service, bedrag, communicatie en afwerking.

Geen, gewoon perfect en duidelijke en nette afspraak ook gemaakt over de prijs.
Product of service:
Nieuwe anti trek sloten voor en achter.

T van Uden

Goede monteur, nette offerte, snelle afspraak
Cilindersloten skg 2 keurmek

Brouwer

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Wel aanbetaald, nooit op komen dagen. Pas op!

Geen enkele. Allemaal slappe excuses. Komt gewoon niet en houdt het geld.
Nooit zaken mee doen
3 paar sloten vervangen

Y

montage/reparatie

Richard

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Doen wat je belooft op je website en blijven communiceren met je klanten!
Zelfde dag langskomen

niet doen! Slechte service

werkt buiten werktijden
slot achterdeur

P. Spaan

De klant is koning en service staat hoog in het vaandel.

SKG 3*** deurbeslag en kerntrekcilinder

Thistlethwaite