Cwrhobariw

Zeer goed. Vakkundig advies. Snelle levering en met me meedenken. Prima servicr

Flexibel

Op de sie staat dat je bij de bestelopn er kingen jb moet vullen als je de lknop aan de lange kant van de cilinder wilt hebben daar had ik over heen gelezen. Advies maak dit een verplicht veld bij... Op de sie staat dat je bij de bestelopn er kingen jb moet vullen als je de lknop aan de lange kant van de cilinder wilt hebben daar had ik over heen gelezen. Advies maak dit een verplicht veld bij de bestelling verkeerd door mij besteld werd overigens netjes opgelost door het bedrijf

Alexandra van Veen.

Na een bestelling bleek deze tijdens transport zoek geraakt waardoor mijn vriend niks ontving.
Na contact met de slotenshop werdt dit direct opgepakt en netjes opgelost. Binnen enkele dagen had ik alsnog mijn bestelling binnen.
Dikke pluim!
Dit bedrijf is een aanrader. Goed;netjes en naar tevredenheid zaken gedaan
10+++!
Hartelijk dank
M.vr.gr. Sandra

Goede probleem oplossing.

Tekenen voor ontvangst bij afleveren. Geen brievenbus zendingen meer .

Marijke

Beschrijving bij product erg beknopt, mede daardoor niet juiste product besteld. Product kwam wat later dan verwacht, maar werd hierover goed geinformeerd. Retourneren ging soepel, weer goede... Beschrijving bij product erg beknopt, mede daardoor niet juiste product besteld. Product kwam wat later dan verwacht, maar werd hierover goed geinformeerd. Retourneren ging soepel, weer goede communicatie, geen problemen.

Goede communicatie over levering, retourneren van product ging zonder enig probleem.

Betere beschrijving bij producten waarbij meerdere opties zijn

Guy

Zeer uitgebreid assortiment.
Duidelijke uitleg bij keuze van cilindersloten bijvoorbeeld
Scherpe prijzen

Bij https://www.slotenshop.nl/poortslot-cilinder staat: "Sluitkast als optie mee te bestellen afm: 88x30x17mm" maar vond deze sluitkast niet op de site met behulp van de zoekfunctie

Duidelijke website, eenvoudige bestelprocedure, snelle levering. Kortom: Prima!

natascha

Duidelijke snelle communicatie en hele snellle levering zelfs in de vakantieperiode

goede comunicatie via mail.
snelle levering

Armand Klinkers

Ik kan het kort en goed samenvatten : gewoon super

Assortiment goed

Slot dat op andere websites of winkels niet te vinden was zat in het assortiment.

Had het slot niet besteld via slotenshop.nl als ik het had kunnen vinden op een site met een lagere drempel voor kosteloze verzending. Ik moet nog meerdere sloten kopen, maar ga nu toch eerst op... Had het slot niet besteld via slotenshop.nl als ik het had kunnen vinden op een site met een lagere drempel voor kosteloze verzending. Ik moet nog meerdere sloten kopen, maar ga nu toch eerst op andere sites kijken omdat daar de prijzen vergelijkbaar zijn en de verzending al voor een veel lager bedrag gratis is.

Site kan ook iets overzichtelijker met bijvoorbeeld filtermogelijkheden.

Jan Peter van der Nagel

Tevreden

assortiment

website is soms wat houterig/ stroef, dat kan een stukje beter.

J. Krijger

Ik ben goed geholpen en kreeg de juiste sleutels.

Goede informatie bij de bestelling.