Bram Schottey

Super vriendelijke service EN SNEL

Vriendelijk, snel, correcte prijs

Kees Duurkoop

Goedkoop, Snel, fout bij levering wordt direct aangepast

Snel, goedkoop, fout bij levering direct aangepast

maarten

Super advies en service

persoonlijk hulp

alles prima

Handelsonderneming R&S Metalen

Wordt netjes af gehandeld.

Ja

Weet ik niet

Saskia

Heel goed bedrijf. Secuur en nette afhandeling

Persoonlijk contact hebben ze opgenomen om de bestelling nog even te checken.

Geen enkele.

MarkD

Goed advies en prima prijzen

Goed advies gekregen over juiste materiaal. Kennis en kunde ruim aanwezig.

Jos

(Bewerkt)

De 30 e juli veer voor slot besteld, donderdag melding dat dit onderdeel verzonden is, maar nu 4 aug. nog niets ontvangen. Dit valt me tegen.
Contact gehad op 7 aug betreffende het nog niet...
Contact gehad op 7 aug betreffende het nog niet ontvangen onderdeel. In overleg tot de 8e gewacht en na tel contact is dit onderdeel diezelfde dag nogmaals verzonden. Het niet ontvangen lag niet aan Slotenshop.nl, maar aan POST.NL.
Dit bleek toen beide brievenbuspakjes op 10 augustus binnen kwamen

Veel producten, van alle markten thuis. Mij is niet opgevallen of de levertijd vermeld stond. Herzien: levertijd stond vermeld, 30-07 besteld en bij POST.NL op 1aug afgestempeld (levering 10-08)

Een brievenbus bestelling die donderdag is verzonden en zaterdag nog niet ontvangen is, moet m.i. beter kunnen
Herzien: Fout is gemaakt bij vervoerder en service van Slotenshop was prima....
Herzien: Fout is gemaakt bij vervoerder en service van Slotenshop was prima. Direct na melding van niet ontvangen product een nieuw product toegezonden.

Beste klant,
Bedankt voor de uitgebreide review!
Beste klant,
Bedankt voor de uitgebreide review!
Helaas komt het inderdaad wel eens voor dat de vervoerder een sorteerfout maakt en het product ergens in een sorteermagazijn blijft liggen. Wij proberen dit altijd zo goed mogelijk voor u op te lossen.
Slotenshop.nl

heusschen

Prima, snelle levering

snelle levering, goede informatie omtrent levering

Op voorhand was het mij niet duidelijk dat ik een foto van certificaat moest meesturen. Is naderhand door hen opgevraagd maar had bij de bestelling reeds gevraagd kunnen worden.

Irene

Geweldige service, snel geholpen en bestelling binnen 2 dagen geleverd. Met sleutelpas, ook handig!

Vriendelijk, ervaring, snelle levering, leuke acties

De e-mail met orderbevestiging is niet bij mij aangekomen. Dat wil niet zeggen dat die niet verstuurd is. De e-mail met bevestiging van levering was er wel snel, dus alles toch nog duidelijk. Geen... De e-mail met orderbevestiging is niet bij mij aangekomen. Dat wil niet zeggen dat die niet verstuurd is. De e-mail met bevestiging van levering was er wel snel, dus alles toch nog duidelijk. Geen verbeterpunten dus.

Bedankt voor uw positieve feedback!
Erg vervelend dat de mail voor orderbevestiging niet is aangekomen. We horen wel vaker dat deze in de spam beland. Helaas kunnen we hier vooralsnog niets aan doen, we blijven wel kijken naar de mogelijkheden!
Slotenshop

Marcel

Niks op aan te merken!

Snelle verzending, artikel zoals omschreven

Geen op- op aanmerkingen