Mirjam Vermeulen
Snelle levering van heerlijke uitgebalanceerde maaltijden. Heel tevreden. Smaken zijn goed en veel variatie. Ik ga hier zeker vaker bestellen.
Gemakkelijk in gebruik. Het bezorgbedrijf was alleen een dag later
Netjes goed verpakt alles bevroren ontvangen ? smaakt goed ? helpt erg met afvallen ?
Het eten is heel lekker veel smaak
Eenvoudige en lekker! Prijs kwaliteit is het beste wat er is ?
Zeer blij met de maaltijden, vers èn smaakvol!
Het eten is heerlijk en de bezorging op en top. Ga zo door.
De gerechten zijn erg smaakvol en goed verpakt.
Heel gemakkelijk, steeds voldoende gegeten, koop genoeg aan zodat je voldoende variatie hebt. Heel tevreden!
2e bestelling gedaan, super content van smaak en kwaliteit van eten. Levering deze keer dag erna geleverd perfect op tijd !? Zeker aanrader!
TOP! ook steeds meer variatie te verkrijgen! Super dit! Ik eet door de weeks alleen. Nog dit en wat fruit en af en toe een shakie erbij Lekker & makkelijk .... lekker makkelijk dus!
Lekker en werkt perfect in een koolhydraatarm dieet!!
Heerlijke maaltijden voor een mooie prijs.
Snelle en goede bezorging, en lekkere maaltijden Top ?
Ik ben bezig met afvallen, en mijn avondeten was nogal eentonig. Toen kwam ik online SmartMeals tegen. En nu heb ik verschillende maaltijden en het smaakt lekker. Binnen een paar minuten aan het eten en gezond.
Smart Meals verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Smart Meals heeft de volgende resultaten bereikt:
Gemakkelijk in gebruik. Het bezorgbedrijf was alleen een dag later
Het eten is heel lekker veel smaak
Eenvoudige en lekker! Prijs kwaliteit is het beste wat er is ?
Zeer blij met de maaltijden, vers èn smaakvol!
Het eten is heerlijk en de bezorging op en top. Ga zo door.
De gerechten zijn erg smaakvol en goed verpakt.
Lekker en werkt perfect in een koolhydraatarm dieet!!
Heerlijke maaltijden voor een mooie prijs.
Snelle en goede bezorging, en lekkere maaltijden Top ?
Smart Meals heeft de volgende resultaten bereikt: