9.9 /10

checkbox100% beveelt Smart Meals aan!

Mirjam Vermeulen

Snelle levering van heerlijke uitgebalanceerde maaltijden. Heel tevreden. Smaken zijn goed en veel variatie. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Hans

SterSterSterLege sterLege ster

Gemakkelijk in gebruik. Het bezorgbedrijf was alleen een dag later

greet

Netjes goed verpakt alles bevroren ontvangen ? smaakt goed ? helpt erg met afvallen ?

tes

Het eten is heel lekker veel smaak

thomas

Eenvoudige en lekker! Prijs kwaliteit is het beste wat er is ?

josé

Zeer blij met de maaltijden, vers èn smaakvol!

loreen

Het eten is heerlijk en de bezorging op en top. Ga zo door.

anne

De gerechten zijn erg smaakvol en goed verpakt.

ward

Heel gemakkelijk, steeds voldoende gegeten, koop genoeg aan zodat je voldoende variatie hebt. Heel tevreden!

tim

2e bestelling gedaan, super content van smaak en kwaliteit van eten. Levering deze keer dag erna geleverd perfect op tijd !? Zeker aanrader!

jwr

TOP! ook steeds meer variatie te verkrijgen! Super dit! Ik eet door de weeks alleen. Nog dit en wat fruit en af en toe een shakie erbij Lekker & makkelijk .... lekker makkelijk dus!

karin

Lekker en werkt perfect in een koolhydraatarm dieet!!

willem

Heerlijke maaltijden voor een mooie prijs.

yvonne

Snelle en goede bezorging, en lekkere maaltijden Top ?

andre

Ik ben bezig met afvallen, en mijn avondeten was nogal eentonig. Toen kwam ik online SmartMeals tegen. En nu heb ik verschillende maaltijden en het smaakt lekker. Binnen een paar minuten aan het eten en gezond.

Smart Meals verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Smart Meals heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.9/10
  • checkEerste review geschreven op 3 februari 2021

Smart Meals

De Smart Meals zijn samengesteld door diëtisten en getest door personal trainers. Ze bestaan uit de perfecte combinatie van proteïnen, koolhydraten en vetten. Zo krijg je exact de juiste verhouding voedingsstoffen binnen voor het behalen van jouw doel. Bij afvallen, spieropbouw, gezonder worden en bij herstel na een operatie is de juiste voeding nog belangrijker!

Sisalbaan 5K

greet

tes

Het eten is heel lekker veel smaak

thomas

Eenvoudige en lekker! Prijs kwaliteit is het beste wat er is ?

josé

Zeer blij met de maaltijden, vers èn smaakvol!

loreen

Het eten is heerlijk en de bezorging op en top. Ga zo door.

anne

De gerechten zijn erg smaakvol en goed verpakt.

ward

tim

jwr

karin

Lekker en werkt perfect in een koolhydraatarm dieet!!

willem

Heerlijke maaltijden voor een mooie prijs.

yvonne

Snelle en goede bezorging, en lekkere maaltijden Top ?

andre

Smart Meals heeft de volgende resultaten bereikt: