Bent u tevreden over het contact met onze medewerkers?
9.6/10
Hoe waarschijnlijk is het dat u ons aanbeveelt bij familie, vrienden of collega's?
9.6/10

Philippi E.

Heel tevreden vooral over Riny. Het eerste contact met een medewerker verliep niet naar tevredenheid. De heer was niet empathisch en was kortaf. Gaf weinig tot geen informatie over hetgeen dat van... Heel tevreden vooral over Riny. Het eerste contact met een medewerker verliep niet naar tevredenheid. De heer was niet empathisch en was kortaf. Gaf weinig tot geen informatie over hetgeen dat van ons verwacht werd.

Ron de Koj

Waardig en mooi afscheid. Fijn dat de wensen die we hadden omtrent de uitvaart in vervulling gingen.

Jasminka Meijers

We zijn blij dat de uitvaart geheel volgens wens van onze moeder heeft plaatsgevonden.

Rob Engelbert

Zeer tevreden, uitvaart snel en kundig geregeld

shareena van bergen

De interactie was aangenaam en openhartig. Zaken die doorgaans als zwaar worden ervaren, werden nu op een overzichtelijke en rustige manier gepresenteerd, wat resulteerde in een minder belastend... De interactie was aangenaam en openhartig. Zaken die doorgaans als zwaar worden ervaren, werden nu op een overzichtelijke en rustige manier gepresenteerd, wat resulteerde in een minder belastend gevoel. Hierdoor werd het duidelijker welke aspecten er geregeld moesten worden. Tevens was er sprake van effectieve communicatie en betrokkenheid van de collega's.

Evelyn Vinke-Smits

Wij zijn heel erg tevreden over de begeleiding bij de uitvaart. Heel persoonlijk en discreet.

Tonnie Triantis

In deze moeilijke periode is het fijn als iemand zoals Ger Rademakers je begeleid en er voor zorgt dat je niet bezig hoeft te zijn met allerlei zaken regelen. Dankjewel Ger.