Eugenie Vijn
- Verbeterpunten of tips
- Website, het menu bij het afrekenen en bezorgen kan makkelijker
- Sterke punten
- Klantvriendelijk en snel, goede service
- Product of service:
- Tuinhout en tuinaarde
Goede producten en uitstekende service
Heel positief. Vriendelijke mensen die goed meedenken.
Meedenkende mensen
Snel en goed
Prima!
Professioneel
Hebben zeer mooi straatwerk besteld van zeer goede kwaliteit
Top! Goeie kwaliteit, supersnelle levering en flexibele opstelling!
Goed bedrijf netjes geholpen spullen mooi optijd afgeleverd.
Al jaren uitstekende service
Mensen met kennis van zaken en geven eerlijk advies. Daarnaast denken ze met de klant mee en doen suggesties zonder hun eigen belang voorop te stellen. Wat mij verder is opgevallen is het flexibel opstellen bij wijzingen. Ook hier actief meedenken en met voorstellen komen. Netjes terugbellen. Uitstekend!
Gemoedelijke sfeer en als klant altijd goed geholpen! Meedenkend wanneer nodig..
Via MP hout gekocht en moest extra hebben. Kwaliteit was niet al te best… vocht/blauwe kringetjes op het hout en sommige delen al flink verkleurd.
Ging super!
Smitco.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Smitco.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede producten en uitstekende service
Heel positief. Vriendelijke mensen die goed meedenken.
Meedenkende mensen
Snel en goed
Prima!
Professioneel
Hebben zeer mooi straatwerk besteld van zeer goede kwaliteit
Top! Goeie kwaliteit, supersnelle levering en flexibele opstelling!
Goed bedrijf netjes geholpen spullen mooi optijd afgeleverd.
Al jaren uitstekende service
Ging super!