8.2/10
8.2/10

Pieter Bekkers

Nadat ik mijn bestelling online had geplaatst en het verzoek heb geuit om mij een uur vóór levering te bellen is alles keurig bevestigd en werden de goederen de volgende dag geleverd. Ik werd... Nadat ik mijn bestelling online had geplaatst en het verzoek heb geuit om mij een uur vóór levering te bellen is alles keurig bevestigd en werden de goederen de volgende dag geleverd. Ik werd ongeveer 1 uur vóór levering ook netjes gebeld door de chauffeur zodat ik de tijd had om naar de afleverlocatie te komen. Zeer tevreden!

Online bestellen is een zeer intuïtief proces, de informatievoorziening omtrent de bestelling en de levering was prima.

Diederik

Zijn wat duurder dan de concurrentie, maar hebben wel zelf alles op voorraad. Zeer deskundig, nooit gedoe. Levering tot nu toe altijd vlekkeloos.

Een heleboel, maar ik wil de chauffeurs wel even in het zonnetje zetten. Super!

Iets sneller leveren zou fijn zijn, maar daar kunnen jullie in deze tijd ook weinig aan doen.

Van Doesburg

Nvt

Nico Klitsie

Goede service

goede levering

niet geopend tussen de feestdagen

S. De Boer

telefonisch contact, snel geholpen

niets

H.G.Drijsten

Uitstekende bezorging en plaatsing van zandbags met zeer moderne vrachtauto

Snelle uiterst moderne levering

Martien Rademakers

Goed afspraken mee te maken

Communicatie en flexibiliteit

Chaiffeur kiepte 4 kuub zand 4m van waar het moest komen, omdat “er takken boven hingen”. Onzin. Meerdere andere chauffeurs hebben daar geen last van gehad, zelf met afladen van grotere en hogere... Chaiffeur kiepte 4 kuub zand 4m van waar het moest komen, omdat “er takken boven hingen”. Onzin. Meerdere andere chauffeurs hebben daar geen last van gehad, zelf met afladen van grotere en hogere vrachten. Chaif had er gewoon geen zin in.
Dit kostte ons 2 uur scheppen wat niet nodig was geweest. Jammer.

Sander

Uitstekend en proactief

Meedenkend en vooruitdenkend

Sie kan wat overzichtelijker; veel staat op merknaam die bij klant niet altijd bekend is

Nikita Koene

Een dikke 10! Plotseling kan de hovenier de tuin gaan leggen en had binnen 2 dagen zand en tegels bezorg gekregen. Echt supersnel!

Vriendelijk en snel.

Website vooral met een account aanmaken dat lukte niet vanwege de beveiligingscode

Jh de boer

Goede informatie, makkelijk betalen en vlotte levering (8.00 uur vanmorgen, de hele dag dus niet hoeven wachten

Overzichtelijk, makkelijk zoeken