8.2/10
8.2/10

Bas

Snelle service via website. Keurig mail met wat ik besteld heb en wanneer (alleen dag) het geleverd gaat worden.

Veel keus en makkelijk te vinden op de site.

Bezorgkosten mogen wat mij betreft wel eens afgeschaft worden als je boven bepaald bedrag besteld.

Materiaal terugnemen word ook niet gedaan, word dan gezegd productie datum en batch nr enzo maar vind dat beetje onzin.

Had dit keer alleen aarde en wat hout besteld hoor dus het geld niet voor deze bestelling!

Rob

Service mag wel wat beter

Groot assortiment

De persoonlijke service

de lange

snelle levering ,hulpvaardige bezorger

R.

Schutting gekocht.

Prijs oké.

Controleren of order compleet is.

ELIAS ABDAINE

De eerste keer dat ik hier bestel zonder enkel probleem, Alles was duidelijk over de mail en geleverd op de dag dat is afgesproken

Prijzen zijn goed en net als de lever kosten

geen vindt het wel goed zo

Wiersma

Prima service en vriendelijke mensen

Prijs en mensen

Zou mooi zijn als statiegeld pallets direct mee terug kunnen met zelfde transport, nu moet een Europallet in mijn personenauto vervoerd worden, is niet prettig en praktisch

Robert

Goede spullen voor prima prijs

Prijs/kwaliteit verhouding

communicatie

Tesink

Makkelijk bestellen en lever datum kiezen

Aflever tijd miste, wel handig om te weten hoe laat ongeveer iets geleverd word

Jan Spoelstra

Redelijk

geen melding dat bestelling bezorgd zou gaan worden. het bleek ineens geleverd. en niet geleverd wat besteld was. besteld waren steigerplanken van 5 meter en geleverd waren planken van 4... geen melding dat bestelling bezorgd zou gaan worden. het bleek ineens geleverd. en niet geleverd wat besteld was. besteld waren steigerplanken van 5 meter en geleverd waren planken van 4 meter...…. totale bestelde lengte klopte dan weer wel, maar ja... ander zaagverlies dan beoogd , en niets hierover vantevoren melden. btje vreemd. en zeker btje vreemd in combi dat afgeleverd goederen niet retour genomen worden

Maikel

Plaatsen spullen op inrit. Overleg met chauffeur.

Vooraf dagdeel van afleveren aangeven.