Dotje

SterSterSterHalve sterLege ster

Snelle service

Snelle service, mooi dessin.

persoon

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Teleurstelling...

Het plaatje toonde een bloementapijt in zachte kleuren. Maar in feite waren de kleuren hard, lelijk, helemaal niet zacht en liefelijk zoals het plaatje toonde. Zó erg dat ik er gewoon van schrok : onder die felle, harde kleuren zou ik absoluut niet willen "liggen "... !

Antwoord Smulderstextiel.nl

Dank u wel voor uw bericht. Vervelend dat het bestelde dekbedovertrek niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Volgens ons systeem heeft u het dekbedovertrek inmiddels geretourneerd en het aankoopbedrag ontvangen. We willen u graag helpen bij het kiezen van een dekbedovertrek dat beter bij uw verwachtingen past. Aarzel niet om ons om advies te vragen. We hebben een breed assortiment en staan klaar om u te helpen bij het vinden van een dekbedovertrek dat aan uw wensen voldoet.

Y.kruit bijl

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Ik vond de kleuren van het dekbed beetje vaal vergeleken op de foto's die ik gezien vind het jammer want ik had nog meer leuke dekbedovertrek gezien maar durf het nuet meer aan om er een te bestellen

De stof wel mooie kwaliteit

Antwoord Smulderstextiel.nl

Bedankt voor uw bericht. Vervelend om te lezen dat de kleuren van het dekbed minder helder zijn dan u had verwacht. U kunt foto's van het ontvangen dekbedovertrek sturen naar klantenservice@smulderstextiel.nl met daarbij u klacht. We kijken graag met u mee en helpen u graag verder.

m . caggiari

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

teleurgesteld

snelle levering, maar zeer slechte kwaliteit. product binnen 1 uur geretourneerd.

Antwoord Smulderstextiel.nl

Dank u wel voor uw bericht. Vervelend om te lezen dat u teleurgesteld bent. U kunt uw klacht naar klantenservice@smulderstextiel.nl sturen. We kijken graag met u mee en helpen u graag verder.

anonymous

SterSterSterLege sterLege ster

Jammer

Eerste deel was snel binnen

Antwoord Smulderstextiel.nl

Bedankt voor uw reactie. Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent. U kunt uw klacht naar klantenservice@smulderstextiel.nl sturen. We kijken graag met u mee en helpen u graag verder.

Particulier

Dekbedovertrek

Heel snelle levering!👍

Mourik

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Mooi dekbed maar de kleur komt niet overheen.

Mooi dekbed

Tilly Cooper

Geen leuke aanbiedingen!

snelle levering

Anj

Strandlaken

Snelle aflevering, de volgende dag al in huis!

Linda

Lekker snel

Makkelijk en snel, kwaliteit kan ik nog niet beoordelen. Het is nog niet uitgepakt ( het is een kado)

Rademaker

Mooi assortiment

Snelheid

Smulderstextiel.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Smulderstextiel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 21 februari 2013

Smulderstextiel.nl

Dekbedovertrek nodig? Beddengoed in alle soorten en maten! Smulderstextiel.nl heeft het grootste assortiment dekbedovertrekken en hoeslakens online. Materialen als katoen, flanel en satijn staan overzichtelijk in onze webshop.

Kloosterweg 18

4421 PV Kapelle

Dotje

SterSterSterHalve sterLege ster

Snelle service

Snelle service, mooi dessin.

persoon

Dekbedovertrek

Heel snelle levering!👍

Mourik

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Mooi dekbed maar de kleur komt niet overheen.

Mooi dekbed

Tilly Cooper

Geen leuke aanbiedingen!

snelle levering

Anj

Strandlaken

Snelle aflevering, de volgende dag al in huis!

Linda

Lekker snel