Garage luyckx mark
Top garage!
Super contact en ervaringen
Goed geholpen. Alles volgens afspraak en tegen reële tarieven.
Zeer veel kennis en ook heel erg meedenkend. Een combinatie die helaas te weinig voor komt. Of.je nou komt voor een volledige revisie of een setje o ringen. Je wordt altijd geholpen en gewaardeerd. Dit is een zaak die echt zorgt voor zijn klanten.
Zeer goede service en heel goed geholpen met alle vragen die ik had.
Robin en Guls zijn toppers in hun vak ! ze helpen je steeds voort en staan steeds klaar om je de beste materialen aan de beste prijzen aan te bieden . Toppers in hun vak .
Mooi meedenkende zaak, snelle levering en goede onderdelen, zeker een aanrader.
Alles top geregeld!
Snelle reactie en orderopvolging met aantrekkelijke prijs. Ik raad aan
Bonne expérience
Fijne en snelle service. Leveren onderdelen van hoge kwaliteit, echt top!
Top! Snel en flexibele service, goed advies en prima prijs!
Gewoon heel goed
Super goede service, aardige vent met veel kennis
SMX Racing verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
SMX Racing heeft de volgende resultaten bereikt:
Top garage!
Super contact en ervaringen
Goed geholpen. Alles volgens afspraak en tegen reële tarieven.
Zeer goede service en heel goed geholpen met alle vragen die ik had.
Mooi meedenkende zaak, snelle levering en goede onderdelen, zeker een aanrader.
Alles top geregeld!
Snelle reactie en orderopvolging met aantrekkelijke prijs. Ik raad aan
Bonne expérience
Fijne en snelle service. Leveren onderdelen van hoge kwaliteit, echt top!
Top! Snel en flexibele service, goed advies en prima prijs!
Gewoon heel goed
Super goede service, aardige vent met veel kennis