Schoenmode Kerkhof
Heel goed
Meerdere buitenposters besteld hier, alleen jammer dat er niet op zaterdag wordt geleverd
Super Goed!
snelle reactie en snelle levering
Het is precies wat de naam omschrijft: snel een poster. Ook goedkoop zelfs en een fijne service!
Prima, dachten goed mee op het moment dat ik een foutje maakte.
prettig contact over het product zodat er ook precies geleverd kan worden wat er wordt gevraagd.
Ik bestel deze posters al jaren en ben elke keer weer zeer tevreden! De print en papier kwaliteit is top en ze komen altijd op tijd aan, zelfs rond de feestdagen.
perfecte poster geleverd
Heb al een aantal keer posters bestelt en ben iedere keer dik tevreden
Hele fijne, snelle service!
Goed verpakt en snel verzonden
Betaalbaar, snel en service
Mooie kwaliteit posters, snelle levering, bestanden sturen ging makkelijk.
Sneleenposter.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Sneleenposter.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Sneleenposter.nl
Dorsmolen 12
1771 PA Wieringerwerf
Super Goed!
snelle reactie en snelle levering
Prima, dachten goed mee op het moment dat ik een foutje maakte.
perfecte poster geleverd
Heb al een aantal keer posters bestelt en ben iedere keer dik tevreden
Hele fijne, snelle service!
Goed verpakt en snel verzonden
Betaalbaar, snel en service
Mooie kwaliteit posters, snelle levering, bestanden sturen ging makkelijk.
Sneleenposter.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Sneleenposter.nl