Ik heb hier 2 poster vergrotingen besteld van de pony van mijn dochter. Het resultaat is heel mooi. Prachtige scherpe afdruk.
José
Snel een poster.nl doet zijn naam eer aan!
PR8
Snelle service, goede uitvoering
Henk Bloemendal
Superrrr goede kwaliteit
Ingrid
Goede service Mooie kwaliteit De volgende dag al bezorgd
Ik had zelf geen goed bestand aangeleverd , maar er werd meteen op gereageerd , via de mail en telefonisch , hele goede service!
Van der Helm
Zeer tevreden over dit bedrijf, leveren goede kwaliteit en nog snel ook! Via email ook snel reactie, echt een aanrader.
Jullie doen je naam ere aan. Vergeleken met andere leveranciers zijn jullie super snel zonder extra kosten. Ook het contact was prettig. Bij andere drukkers zag ik hier en daar een horde. Door...Jullie doen je naam ere aan. Vergeleken met andere leveranciers zijn jullie super snel zonder extra kosten. Ook het contact was prettig. Bij andere drukkers zag ik hier en daar een horde. Door jullie persoonlijke contact liep alles vlotjes en was het sneller geregeld dan bij andere aanbieders.