Dien Fashion & More

Top, snel en goed

A. Vogel

Prima ervaring. Snelle levering. Prettig contact over de scherpte van de foto’s en mooie afdrukken. Zeker aan te bevelen.

Melin

Echt super, ik moest lastminute een cadeau hebben en moest het zaterdag binnen hebben... ik bestelde pas donderdag na 14:00 en ik kreeg het vrijdag al binnen!!

Paulien

Komen hun afspraken niet na. Mijn poster zou vrijdag bezorgd worden omdat ik deze op donderdag voor 14:00uur had besteld. Echter was er iets niet goed gegaan met mijn bestand. Dit kreeg ik pas laat... Komen hun afspraken niet na. Mijn poster zou vrijdag bezorgd worden omdat ik deze op donderdag voor 14:00uur had besteld. Echter was er iets niet goed gegaan met mijn bestand. Dit kreeg ik pas laat te horen via de mail (die ik niet 24/7 bijhoud) en dus is mijn poster te laat bij mij bezorgd.

Reactie Sneleenposter.nl:

Goedemiddag,
Goedemiddag,
Jammer dat u niet tevreden bent. Wij hebben u gelijk een emailbericht gestuurd dat wij geen bestand hadden ontvangen om af te drukken, met het verzoek of u deze zo spoedig via email of Wetransfer kan sturen. Als u vervolgens 3 dagen later pas uw email bekijkt, kunnen wij de poster natuurlijk niet de volgende dag leveren als wij nog geen bestand van u hebben ontvangen om af te drukken. Als u de volgende dag even aan de bel had getrokken dat u nog niks had ontvangen, hadden wij de poster nog op tijd kunnen versturen en leveren.
Team Sneleenposter

Karin

Hele snelle levering en goede kwaliteit

Stichting Herpen in Woord en Beeld.

Fantastisch! echt geweldig. een aanrader!

Cees Krabbendam

Super

Juriska

De naam zegt het al.. Snel een poster!!!

M. Lai

Ik was niet tevreden met de verzending. Hoge verzendkosten. Beschadigd geleverd. Posters verzend je in een koker. Niet half opgerold in een rechthoekig doosje.

Reactie Sneleenposter.nl:

Wat vervelend, als er iets niet goed is of het pakket stuk of beschadigd aankomt, kunt u even een paar foto's van de poster en de verpakking mailen. Dan sturen we gelijk even nieuwe posters op en... Wat vervelend, als er iets niet goed is of het pakket stuk of beschadigd aankomt, kunt u even een paar foto's van de poster en de verpakking mailen. Dan sturen we gelijk even nieuwe posters op en dienen wij een klacht in bij de vervoerder. Ronde kokers rollen bij de sorteercentra overal vanaf en komen klem te zitten op de lopende banden. Met de meeste vervoerders mag je niet eens ronde kokers versturen. Vandaar dat onze verpakkingen rechthoekig, plat of trapeziumvormig zijn.
We hiermee geholpen te hebben en zien graag uw foto's tegemoet.
Team Sneleenposter.nl