robbertcdc@gmail.com

Ik had een foutje gemaakt in mijn bestelling. Waardoor het niet ging zo als het moest gaan. Maar na een telefoontje was het probleem opgelost. En werd er zelfs 1 van de 2 bestelde posters gratis... Ik had een foutje gemaakt in mijn bestelling. Waardoor het niet ging zo als het moest gaan. Maar na een telefoontje was het probleem opgelost. En werd er zelfs 1 van de 2 bestelde posters gratis afgedrukt en bezorgd.

Charlie

Mooie posters, snel bezorgd en goedkoop! Heel erg blij mee

K.Sanberg

Zeer goede ervaring!

Medda

Makkelijk en duidelijk qua bestellen

Angelic van Mierle

Ze doen hun naam zeker eer aan!!

Elisabert

Ik had een bestelling geplaatst om een poster te laten maken. Kreeg netjes een mail met de vraag of ik een bestand had met een betere resolutie. Netjes hierop geantwoord, maar helaas hebben ze hier... Ik had een bestelling geplaatst om een poster te laten maken. Kreeg netjes een mail met de vraag of ik een bestand had met een betere resolutie. Netjes hierop geantwoord, maar helaas hebben ze hier niks meegedaan en 15 minuten later kreeg ik een andere mail dat de poster was verzonden.
Als ze wel iets hadden ondernomen bij het beantwoorden van reactie, zou ik in de toekomst nog een keer iets bestellen. Maar nu niet meer.

Eelco

De eerste keer maar indruk is goed !

Grond grafisch ontwerp

Winkelposters laten printen. Prima kwaliteit, snelle levering

Van den Heuvel

Mooie kwaliteit papier