9.9 /10

checkbox100% beveelt Snelinternetscheiden.nl aan!

9.8/10

Carlos

Heel tevreden over de goede begeleiding bij het einde van ons geregeistreerd partnerschap.

V.

Goed geregeld

anonymous

Duidelijke website! Ondanks dat het om een “internet scheiding” gaat, is er toch persoonlijk telefonisch contact dat geeft vertrouwen en is prettig.

Geen.

Monique en Arnold Toremolinos

Binnen 4 weken gescheiden en dat is wat we graag wilden omdat we in Spanje wonen/ overwinteren. En goedkoop. Alles online en toch telefonisch vragen kunnen stellen.

Snel goedkoop en zonder bezoek aan rechter

anonymous

Goede ervaring. Scheiden maken ze simpel en snel. De contactpersoon wist waar hij het over had e n heeft ons vlot geholpen.

Annelies

Ik wil graag iedereen bedanken bij snelinternetscheiden die ons hebben geholpen. We hebben de telefoongesprekken als zeer prettig ervaren en konden met onze vragen altijd bij jullie terecht. Jullie zijn een partij om aan te raden wat mij betreft.

Henriette M.

ik ben heel tevreden. Heel goedkoop en toch was een medewerker goed bereikbaar voor vragen. Ook voor onze kinderen is het goed geregeld en met hun hulp ook de kinderalimentatie van pa laten berekenen.

Jack

We dachten dat scheiden veel duurder en ingewikkelder was. Met wat telefonische hulp waren we er samen snel uit.

4.5

Marja en Pieter

Goed, snel en vriendelijke contactpersoon. We waren na 5 weken gescheiden.

Riet en Peter

Leuker kunnen ze het niet maken.......Verdrietige periode maar ze helpen door persoonlijke aandacht ons door onze scheiding heen. Telefonisch goed bereikbaar toen we wat vragen hadden. Vriendelijke medewerkers.

G.K te B.

We werden snel gebeld na de aanmelding, zoals beloofd. Goede uitleg over procedures, klantvriendelijk en goedkoop.

anonymous

Super tevreden over deze vorm van scheiden. Na de aanmelding gelijk telefonisch contact dit gaf ook veel vertrouwen! En dan de prijs... echt een aanrader voor mensen die er samen uitkomen.

C. W.

Wij wilden snel en online scheiden tegen lage kosten. Wij zijn heel tevreden en blij met snekinternetscheiden. Binnen 3 weken gescheiden en goed geholpen als we nog vragen hadden. Top!

Rashid en Fadoua uit M.

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. Mijn ex en ik hadden al goede afspraken gemaakt. En vooral over kinderen heeft onze contactpersoon bij Snelinternetscheiden goed meegedacht en ons geholpen. Dank nog hiervoor. Wij gaan kunnen verder.

anonymous

Wij zijn fijn geholpen door snel internet scheiden! Snelle afhandeling. Goeie prijs. Bij vragen konden wij altijd telefonisch terecht. Echt een aanrader voor mensen die er samen goed uit kunnen komen.

Telefonische bereikbaarheid bij vragen.

Snelinternetscheiden.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Snelinternetscheiden.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.9/10
  • checkEerste review geschreven op 5 mei 2016

Snelinternetscheiden.nl

online scheiden voor 397,50 pp. Binnen 6 weken gescheiden Gratis echtscheidingsconvenant Gratis ouderschapsplan Direct aanmelden

Rembrandtlaan 15

Henriette M.

Jack

4.5

Marja en Pieter

Goed, snel en vriendelijke contactpersoon. We waren na 5 weken gescheiden.

Riet en Peter

G.K te B.

C. W.

Rashid en Fadoua uit M.

anonymous

Telefonische bereikbaarheid bij vragen.

Snelinternetscheiden.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.9/10