Write a review

Mara

Perfecte service met advies. Snelle levering en alles in orde

Fabian

Aangepaste review: mijn board had helaas schade na 3 dagen wintersport. Werd gratis gemaakt incl. Nieuwe waxlaag. Erg goede service! Dankjewel!

Alexander

Recentelijk een 2de hands Rome Stalecrewzer gekocht, ontzettend goede hulp gehad met het uitzoeken van een eerste snowboard door Arno. Langs de winkel geweest waar ze mijn bindingen ook nog eens... Recentelijk een 2de hands Rome Stalecrewzer gekocht, ontzettend goede hulp gehad met het uitzoeken van een eerste snowboard door Arno. Langs de winkel geweest waar ze mijn bindingen ook nog eens plaatsten! perfecte service, goed advies en ontzettend leuke mensen. Bedankt en tot vaker!

Dennis

Online een Snowboard besteld na uitgebreid contact, uitwisselen van gedachten en eerlijke adviezen via Whatsapp. Fijn dat dit op deze manier kan ??. Ik woon in Tilburg, dus even langs de winkel was... Online een Snowboard besteld na uitgebreid contact, uitwisselen van gedachten en eerlijke adviezen via Whatsapp. Fijn dat dit op deze manier kan ??. Ik woon in Tilburg, dus even langs de winkel was geen optie. Complimenten voor de overzichtelijke site, het grote aanbod, de ruime voorraad en aantrekkelijke prijzen.

Anke

Zeer goed geholpen, zeer goed advies Oprecht en eerlijk. Goede service hier kan BAUM in hengelo een goed voorbeeld aannemen.. Kortom.. voor Snowboard moet je bij Sideways zijn

Jorn

Goed en snel contact met heldere adviezen. Fijne website. Uiteindelijk de Gnu Riders Choice 22/23 gekocht voor een goede prijs en gewaxed! Snowboard afgehaald bij de shop in Oldenzaal. Nog leuk... Goed en snel contact met heldere adviezen. Fijne website. Uiteindelijk de Gnu Riders Choice 22/23 gekocht voor een goede prijs en gewaxed! Snowboard afgehaald bij de shop in Oldenzaal. Nog leuk gesproken met eigenaar Arno. Een man met passie voor snowboarden. Inmiddels het board getest en is echt een super plank.

Bkb

De winkel bediende (mogelijk eigenaar) was altijd paraat, zelfs telefonisch, om mij te begeleiden in de aankoop van NX3 carbon Flow bindingen! Super snelle levering ( Oost-Vlaanderen, BE), zeer goed... De winkel bediende (mogelijk eigenaar) was altijd paraat, zelfs telefonisch, om mij te begeleiden in de aankoop van NX3 carbon Flow bindingen! Super snelle levering ( Oost-Vlaanderen, BE), zeer goed verpakt. Dit is een aanrader

Robert

Scherpe prijzen, mooi assortiment en goed geholpen!

Marc

Ik heb Mijn Snowboard moeten retourneren omwille van productfout/ schade en dus een fabrieksgarantie-geval. Na veel mailen werd inderdaad bevestigd dat een nieuw snowboard zou opgestuurd worden.... Ik heb Mijn Snowboard moeten retourneren omwille van productfout/ schade en dus een fabrieksgarantie-geval. Na veel mailen werd inderdaad bevestigd dat een nieuw snowboard zou opgestuurd worden. Dit is nooit gebeurd. Ook na veelvuldig opnieuw mailen en bellen, nooit geen nieuw snowboard ontvangen.

Marco

Goede service en snelle levering