Angelo Essentials
- Sterke punten
- Best veel informatie over de producten die jullie verkopen
- Aangekocht product
- Verschillende! Zeep, melts etc
Prima.
Makkelijk en overzichtelijk, snel geleverd!
Snel en leuk
Levertijd staat goed verstopt. Geplande levertijd zou prettig zijn. En reduceer de hoeveelheid verpakkingsmateriaal!
Very easy to view and select products on the website. A very good range. Everything arrived very well packaged, in perfect condition and thankfully undamaged. Will definitely order from them again!
Voor de eerste keer prima snelle ervaring en levering
Alles is goed en prima verpakt en alles is steeds compleet geleverd.
Very happy with my purchase
Prima bestelproces. Heb alleen nog geen antwoord op een gestelde vraag .
Heel goed
Ik koop hier met enige regelmaat. De producten zijn altijd goed en goed verpakt.
Zeer kwalitatieve producten aan vriendelijke prijzen. Goed verzorgd verpakt en verzonden. Ik ben sinds jaren een tevreden klant.
Al heel wat jaren super producten en service!
SoapQueen Europe verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
SoapQueen Europe heeft de volgende resultaten bereikt:
SoapQueen Europe
Veilingdreef 20
4614 RX Bergen op Zoom
Prima.
Makkelijk en overzichtelijk, snel geleverd!
Snel en leuk
Voor de eerste keer prima snelle ervaring en levering
Alles is goed en prima verpakt en alles is steeds compleet geleverd.
Very happy with my purchase
Prima bestelproces. Heb alleen nog geen antwoord op een gestelde vraag .
Heel goed
Al heel wat jaren super producten en service!
SoapQueen Europe heeft de volgende resultaten bereikt:
SoapQueen Europe