7.6 /10

SterSterSterHalve sterLege ster

checkbox0% beveelt SOAzelftester.nl aan!

Saar

Snelle service. Ook makkelijk vanuit huis

Gerda Brinck

Eerste ervaring met een zelfafname test en echt een uitvinding. Zeer goede afhandeling bij deze organisatie. Aanbevolen

Peter

Prima, snelle resulaten, duidelijke toelichting.

Marian Van Eck

goed, duidelijke instructies.

Yordy K

Snelle uitslag, fijn contact met de klantenservice

Charmaine Vrolijk

Ik had de volgende dag de test doos in huis. Vond het heel gemakkelijk gaan en gratis rerour gedaan en ik heb mijn uitslag nu een dag later. Daarom raad ik dit lab aan.

Truus

Niet kopen!

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik heb mijn bestelling na 10 dagen nog steeds niet ontvangen en geen reactie op mail

AR den Dulk

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht. Mail gestuurd dat ik documenten als in video niet in doosje had, nog steeds geen reactie.

Renzo

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

ik heb mijn bestelling nooit ontvangen, ik heb ook TWEE keer contact op proberen te nemen maar heb in BEIDE gevallen niks teruggehoord, ik overweeg nog of ik de politie erover moet bellen... want ik heb wel betaald voor die bestelling (en het ligt niet aan postnl want daar is al contact mee opgenomen.

Dominique Goossens

SterSterSterLege sterLege ster

Wb

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Uitslagen niet in kunnen zien ook geen contact kunnen krijgen. Waardeloos!

M.H.

Heerlijk snel en soepel verloop

Nadine el H

heel gebruiksvriendelijke afname (echt makkelijk thuis en dan gewoon gratis retour naar het lab) dan online uitslag. Ik ben tevreden

SOAzelftester.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

SOAzelftester.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.6/10
  • checkEerste review geschreven op 6 september 2019

SOAzelftester.nl

SOA Test ❤ voor ✅ Chlamydia ✅ Gonorroe ✅ HIV ✅ Syfilis en meer. Binnen 10 minuten getest. 100% Anoniem testen. Hoogste betrouwbaarheid. Betaalbare SOA test.

Saar

Snelle service. Ook makkelijk vanuit huis

Gerda Brinck

Peter

Prima, snelle resulaten, duidelijke toelichting.

Marian Van Eck

Dominique Goossens

SterSterSterLege sterLege ster

Wb

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Uitslagen niet in kunnen zien ook geen contact kunnen krijgen. Waardeloos!

M.H.

Heerlijk snel en soepel verloop