Henk van den Brink
Dit is nou typisch zo’n voorbeeld van iets wat ik jaren eerder had moeten hebben, mijn kostbare tijd met zowel ophangen als uitzoeken wat bij wat hoort hoef ik nu niet meer te verspillen!!!
Snel en makkelijk bestellen
Gewoon lekker consequent, sokken uit clipje eraan. Geen verdwaalde sokken in de was, niet 2 losse sokken maar 1 setje ophangen. 's ochtends nog half slapend toch 2 dezelfde sokken uit je la. En voor het dekbedovertrek, nooit meer een grote bal in de machine!
Gebruikt voor sokken en beddengoed. Blijven niet allemaal goed zitten
Wauw dekbed draait niet meer in elkaar bij het wassen en drogen. Blij dat ik dit ontdekt heb.
In 1e instantie leek het niet goed te werken, maar na telefonisch contact met Socklips en de uitleg blijkt dat vooral DE KLIK ESSENTIEEL IS. Het is een perfect hulpmiddel, voor verschillende doeleinden te gebruiken. KORTOM: MET GOEDE UITLEG EEN TOPPRODUCT!!
Tweemaal gebruikt en telkens zijn er gelost en stuk.
Snel en correct
Zeer snelle levering, zeer goede service en goed product
top
PRIMA HULPMIDDEL
Snelle en correcte levering.
De socklips heb ik nu 1x gebruikt voor het wassen en drogen van een dekbedovertrekset en ik ben blij verrast! Ik had niet verwacht dat het veel verschil zou maken voor het wassen maar de boel was minder in elkaar gedraaid, wat toch veel gehannes scheelde want daarna kon alles haast moeiteloos de droger in en naderhand bleek de hele set droog te zijn 😃
Ik heb ze gisteren ontvangen en heb ze nog niet gebruikt maar het ziet er wel handig uit
Eerste keer iets bij Socklips besteld, bestelde artikel is zeer snel geleverd!
Socklips verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Socklips heeft de volgende resultaten bereikt:
Snel en makkelijk bestellen
Gebruikt voor sokken en beddengoed. Blijven niet allemaal goed zitten
Tweemaal gebruikt en telkens zijn er gelost en stuk.
Snel en correct
Zeer snelle levering, zeer goede service en goed product
top
PRIMA HULPMIDDEL
Snelle en correcte levering.
Eerste keer iets bij Socklips besteld, bestelde artikel is zeer snel geleverd!
Socklips heeft de volgende resultaten bereikt: