anonymous
Soepel verlopen
Bestelling en levering verliep vlotjes. Nachtkastjes zijn echt mooi! Super content 🤩
Houdt zich aan afspraken
Zeer goed
Goed product, snelle levering , goed verpakt en goede prijs/kwaliteit verhouding
Heel fijn
Groot assortiment en snelle en correcte levering
Prachtige lamp optijd geleverd maar helaas was er iets mis tel contact gehad en keurig netjes opgelost.dus ben ik heel tevreden met de service.
Heel goed geholpen en goede levering
Overzichtelijke website en goede/duidelijke omschrijving van de producten. Verder veel keuze in kleuren, maten en soorten. Snelle levering. Met de gebruiksaanwijzing/handleiding bestelde producten eenvoudig in elkaar kunnen zetten.
Leuk model bijzettafeltjes voor een schappelijke prijs. Blij mee!
Wij zijn zo super blij met onze salontafels. In het echt zien ze er zelfs nog beter uit! Prachtig blad, de zijkanten van de tafel mooi afgewerkt. Ook erg makkelijk om het blad vast te maken aan de onderkant. De paketten met verzenden waren goed en zeer professioneel ingepakt. Zeer professioneel koeriersbedrijf die het met zorg heeft bezorgd!
Perfect
Snel bezorgd, 1 moer ontbrak. Na contact met klantenservice werd dit snel nageleefd.
Sohome verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Sohome heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer goed
Heel fijn
Groot assortiment en snelle en correcte levering
Heel goed geholpen en goede levering
Leuk model bijzettafeltjes voor een schappelijke prijs. Blij mee!
Perfect
Sohome heeft de volgende resultaten bereikt: