9 /10

checkbox96% beveelt Sohome aan!

Pauline

Très contente de ma Table Basse Ronde Hebah Bois d’Acacia et Ardoise, Set de 2 pièces ! Je m'attendais pas à être livré rapidement & efficacement :) Très contente, aussi bien pour la livraison que le produit. TOP !

Jaap Van 't Hul

Zes By-Boo Draaibare Eetkamerstoel 'Bliss' Met armleuning, kleur Taupe. Helaas zat er bij drie stoelen kleur verschil in de bekleding ( witte strepen) Contact opgenomen met klantenservice met mail inclusief foto's. Dat was afdoende om vervolgens een omruil te laten plaatsvinden. Alles binnen één week geregeld. Wat mij betreft verdient de klantenservice van Sohome het predicaat SERVICE.

Timo Janssen

Top

M. Hut

Super service! Ik had een spiegel besteld en binnen een paar werkdagen had ik de spiegel al binnen. Ook de levering Van de Hoef logistiek ging heel vlot, aardige bezorger.

Rachel Bergers

Bestelling was goed! Kon zelfs op een afgesproken datum geleverd worden

Saraja Janssen

Duidelijke communicatie en prima producten.

wendy van ronsse

Mooie meubels en goeie kwaliteit

T Cil

SterSterSterSterLege ster

Al met al een top winkelervaring! Ik zal zeker vaker bij SoHome bestellen en kan het iedereen aanbevelen die op zoek is naar mooie meubels en uitstekende service. Dank je wel, SoHome!

S. Schouten

Super fijn geholpen, meedenkend en ze nemen de tijd!

Manolito Roks

Prettige bezorging klantvriendelijk goede kwaliteit en degelijk

anonymous

Snelle levering en werken samen met een goede bezorgdienst.

Makkelijk bestellen. Snel thuis en prima kwaliteit

Duidelijke aanduiding leverbaarheid en vervolgens netjes afgehandeld

Fortuna Omar

Mooie tafel en een snelle levertijd

Usman

Mooie lamp, snel geleverd

Sohome verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Sohome heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 26 april 2019

Sohome

Sohome is de online woonwinkel waar jij je complete en unieke interieur samenstelt. Met ons verrassende assortiment willen wij jou inspireren en stiekem ook een beetje uitdagen. Durf te experimenteren, mix & match en ontdek je eigen stijl. Alleen zo creëer je een plek waar jij je echt thuis voelt. Bij Sohome vind je liefde voor kwaliteit en krijg je uitstekende service.

Anthonie Fokkerstraat 14

M. Hut

Rachel Bergers

Bestelling was goed! Kon zelfs op een afgesproken datum geleverd worden

Saraja Janssen

Duidelijke communicatie en prima producten.

wendy van ronsse

Mooie meubels en goeie kwaliteit

T Cil

S. Schouten

Super fijn geholpen, meedenkend en ze nemen de tijd!

Manolito Roks

Prettige bezorging klantvriendelijk goede kwaliteit en degelijk

anonymous

Snelle levering en werken samen met een goede bezorgdienst.

Makkelijk bestellen. Snel thuis en prima kwaliteit

Duidelijke aanduiding leverbaarheid en vervolgens netjes afgehandeld