Pauline
Très contente de ma Table Basse Ronde Hebah Bois d’Acacia et Ardoise, Set de 2 pièces ! Je m'attendais pas à être livré rapidement & efficacement :) Très contente, aussi bien pour la livraison que le produit. TOP !
Zes By-Boo Draaibare Eetkamerstoel 'Bliss' Met armleuning, kleur Taupe. Helaas zat er bij drie stoelen kleur verschil in de bekleding ( witte strepen) Contact opgenomen met klantenservice met mail inclusief foto's. Dat was afdoende om vervolgens een omruil te laten plaatsvinden. Alles binnen één week geregeld. Wat mij betreft verdient de klantenservice van Sohome het predicaat SERVICE.
Top
Super service! Ik had een spiegel besteld en binnen een paar werkdagen had ik de spiegel al binnen. Ook de levering Van de Hoef logistiek ging heel vlot, aardige bezorger.
Bestelling was goed! Kon zelfs op een afgesproken datum geleverd worden
Duidelijke communicatie en prima producten.
Mooie meubels en goeie kwaliteit
Al met al een top winkelervaring! Ik zal zeker vaker bij SoHome bestellen en kan het iedereen aanbevelen die op zoek is naar mooie meubels en uitstekende service. Dank je wel, SoHome!
Super fijn geholpen, meedenkend en ze nemen de tijd!
Prettige bezorging klantvriendelijk goede kwaliteit en degelijk
Snelle levering en werken samen met een goede bezorgdienst.
Makkelijk bestellen. Snel thuis en prima kwaliteit
Duidelijke aanduiding leverbaarheid en vervolgens netjes afgehandeld
Mooie tafel en een snelle levertijd
Mooie lamp, snel geleverd
Sohome verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Sohome heeft de volgende resultaten bereikt:
Sohome
Anthonie Fokkerstraat 14
3772 MR Barneveld
Top
Bestelling was goed! Kon zelfs op een afgesproken datum geleverd worden
Duidelijke communicatie en prima producten.
Mooie meubels en goeie kwaliteit
Super fijn geholpen, meedenkend en ze nemen de tijd!
Prettige bezorging klantvriendelijk goede kwaliteit en degelijk
Snelle levering en werken samen met een goede bezorgdienst.
Makkelijk bestellen. Snel thuis en prima kwaliteit
Duidelijke aanduiding leverbaarheid en vervolgens netjes afgehandeld