SalonHippie
goed product en kwaliteit
Ondanks een spoedlevering die ruim op tijd besteld was, werd de levering nog spannend en miste ik een beetje gevoel van urgentie bij Sokkies. Maar, puntje bij paaltje kwam de bestelling (met 3 dagen vertraging) toch nog binnen op de middag van het event. Eind goed al goed. De sokken zijn one-size-fits-all (handig!) en goede kwaliteit. Het borduurwerk is denk ik op 95/100 sokken goed gelukt, her en der een los draadje. Maar, zeer tevreden met het product.
We zijn enthousiast over zowel het persoonlijk contact, het product als de algehele service. We werken veel buiten en de gepersonaliseerde werksokken zijn naast mooi, ook gewoon lekker warm! Bedankt.
Fantastische lekkere comfortabele sokken. Fijne samenwerking en levering. Aanrader
Snelle feedback en TOP sokken
De sokken zijn top!
kenko studio
Persoonlijk en vriendelijk. Snel en professioneel.
Mike van Sokkies schakelde snel met het ontwerp en door de strakke communicatie volgden we onze sokken op de voet! De kwaliteit was top en we kregen veel leuke reacties tijdens het weggeven. We zien onze collega's en relaties vaak rondlopen met de opvallende 'ensok' ;)
Onze medewerkers en vrijwilligers zijn erg blij met de sokken! Ze zitten erg fijn!
Top, goede kwaliteit sokken en snelle communicatie met Sokkies.
Fijn contact ondanks hectische periode en deadlines, mooi resultaat!
De sokkies zijn ons zeer goed bevallen. Veel positieve reacties van degene aan wie we ze cadeau gedaan hebben. Ook de communicatie liep soepel met de medewerkers van Sokkies.
GOed
Sokkies verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Sokkies heeft de volgende resultaten bereikt:
goed product en kwaliteit
Snelle feedback en TOP sokken
De sokken zijn top!
kenko studio
Persoonlijk en vriendelijk. Snel en professioneel.
Top, goede kwaliteit sokken en snelle communicatie met Sokkies.
Fijn contact ondanks hectische periode en deadlines, mooi resultaat!
GOed
Sokkies heeft de volgende resultaten bereikt: