Moppes

Professioneel bedrijf met goede service.

Swaab

Levering was niet geheel correct, maar de zelfde dag opgelost. Compliment!

Voortman

Zeer goede service

Van Laarhoven

Snelle levering en duidelijke website

Reactie SolarlampKoning:

Bedankt voor uw review. Koppelstukken dienen inderdaad precies goed te liggen voor de connectie goed doorgegeven wordt. Ik begrijp dat de korting die u heeft ontvangen om het geheel uiteindelijk te... Bedankt voor uw review. Koppelstukken dienen inderdaad precies goed te liggen voor de connectie goed doorgegeven wordt. Ik begrijp dat de korting die u heeft ontvangen om het geheel uiteindelijk te solderen dit vervelende gevoel niet helemaal weg heeft gehaald. Er is daarom contact met u opgenomen om samen tot een passende oplossing te komen. Hier heb ik tot op heden nog geen reactie op mogen ontvangen. Ik wil u daarom vragen om te reageren op ons bericht, zodat we samen tot een passende oplossing komen.

boerboom

Er was 1 lamp kapot door de levering, opgebeld, volgende dag weer een nieuwe. top service

Paul

Ik heb goede ervaring met Ledstrip/Bouwlampkoning. Meerdere malen produkten besteld. En deze zijn naar wens. Ik had ooit nog enkele vragen na aankoop. De servicedesk was zeer goed bereikbaar en ik... Ik heb goede ervaring met Ledstrip/Bouwlampkoning. Meerdere malen produkten besteld. En deze zijn naar wens. Ik had ooit nog enkele vragen na aankoop. De servicedesk was zeer goed bereikbaar en ik werd snel en duidelijk geholpen. Top!

Berden

Komen afspraak na

van Heumen

Ze doen wat ze beloven. Snelle levering product werkt zoals vermeld.