De badkamer wordt verbouwd en wilde ledstrip voor de badkamer onder een verlaagd plafond . Via klantenservice een goed advies gekregen en meteen besteld. Logistiek kan beter.. verkeerde...De badkamer wordt verbouwd en wilde ledstrip voor de badkamer onder een verlaagd plafond . Via klantenservice een goed advies gekregen en meteen besteld. Logistiek kan beter.. verkeerde afstandsbediening ontvangen en omvormer was stuk.. klantenservice reageerde goed en maakte de nieuwe zending direct in orde. Echter ipv maandag werden de producten dinsdag avond geleverd waardoor aannemer pas woensdag verder kon.. hierdoor werd de oplevering een week vertraagd.
v Falier
Zeer goede service, ook bij een verkeerde bestelling. In het telefonisch contact werd ik uitstekend geholpen met goede adviezen
Willems
Zeer goed
Bah
Ik heb goed ervaart met dit bedrijf
Delien
Vakkundig en positieve ervaring
klerks
Prima bedrijf
Seijsener
Super snel, mooie spullen, per ongeluk verkeerde besteld was ook goed retour geregeld!