Beste René van Leuken

Makkelijke site. snelle levering en degelijke spullen

Beste Verbeeck

Zeer goed

Beste Vangeel

Goede ervaring

Happy Klant

Klantenservice is echt top! Ik had een aantal vragen en werd uitgezocht en meegedacht.

Frenk Kuijpers

Perfecte buitenlampen! Draaien inmiddels al meer dan een jaar in weer en wind. We gebruiken ze voor het verlichten van een beeld, een boom en een mijnwagen. Werkt zelfs op de ICS-2000 hub van... Perfecte buitenlampen! Draaien inmiddels al meer dan een jaar in weer en wind. We gebruiken ze voor het verlichten van een beeld, een boom en een mijnwagen. Werkt zelfs op de ICS-2000 hub van KlikAanKlikUit (Zigbee compatible!). Kleurtemperatuur van wit is in te stellen, maar ook verschillende andere kleuren. We zijn tot nu toe erg tevreden met deze lampen.

Beste Hoogendijk

Prettig winkelen op deze is overzichtelijke website

van den Bergen

Positief. Snelle levering en dergelijke producten. Alleen kon de medewerkster mij niet aangeven of 2 verschillende producten qua afstandsbediening een conflict konden geven (dus als ik de een bedien... Positief. Snelle levering en dergelijke producten. Alleen kon de medewerkster mij niet aangeven of 2 verschillende producten qua afstandsbediening een conflict konden geven (dus als ik de een bedien veranderd de ander dan ook van kleur). Dit blijkt achteraf niet het geval te zijn.

Beste Thiesen

Erg handig dat je een compleet trapsrt kunt bestellen

Beste Kamstra

Prima geholpen en goed te woord gestaan

Woutersen

Fijn bedrijf. Denken mee.