Klantenservice & Expertise
Snelheid & Vriendelijkheid

Isaak Sanchez Pranoto / CRIMEDIA

TOP! Binnen een week een kantoor gevonden en begonnen! Top service, top bedrijf.

Wout Wesselink

Mijn ervaring met SKEPP is positief. Ik zocht een kantoor/locatie welke centraal gelegen was, zodat ik ook mijn klanten goed kan ontvangen. Ik heb een uitstekende locatie kunnen vinden samen met... Mijn ervaring met SKEPP is positief. Ik zocht een kantoor/locatie welke centraal gelegen was, zodat ik ook mijn klanten goed kan ontvangen. Ik heb een uitstekende locatie kunnen vinden samen met Mathios van SKEPP. Het contact was goed en ik werd snel geholpen. Bij het zoeken van een volgende werkplek/locatie schakel ik zeker weer de hulp in van Mathios.

Verbeterpunten of tips? (niet verplicht)

Ik heb op dit moment geen verbeterpunten te benoemen.

Wout Wesselink

SKEPP heeft mij geholpen met het vinden van een goede locatie, zodat klanten mij eenvoudig kunnen vinden. Het contact met Mathios was prettig en er werd snel gehandeld. Mocht ik een andere... SKEPP heeft mij geholpen met het vinden van een goede locatie, zodat klanten mij eenvoudig kunnen vinden. Het contact met Mathios was prettig en er werd snel gehandeld. Mocht ik een andere werkplek/locatie nodig hebben, dan neem ik zeker weer contact op met SKEPP

Verbeterpunten of tips? (niet verplicht)

Op dit moment heb ik geen verbeterpunten voor SKEPP.

de Jong & Laan Accountants

In mijn werkomgeving als Assistent Accountant heb ik bij klanten goede verhalen gehoord over de goede samenwerking tussen Skepp en mijn klanten.

R. ter Steeg

Goede ervaring met SKEPP. Uitstekende, vlotte service. Website ook erg gebruiksvriendelijk.

Isabella

Uitstekend geholpen!

Anouk

Fijne kantoorruimte gevonden. Erg blij met de service en communicatie.

Heinrich Krause

Sehr guter und schneller Service durch freundliches Sales-Personal.

Elise Verplanken

Op uitstekende wijze geholpen door team SKEPP in de zoektocht naar kantoorruimte. Wij zitten nu helemaal op onze plek, bedankt!

BlooSEM

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam! Het is fijn je kantoorzoektocht uit te kunnen besteden bij 1 partij, want zelf zie je door de bomen het bos niet meer.

Verbeterpunten of tips? (niet verplicht)

Misschien iets te veel remarketing op Facebook?