Klantenservice & Expertise
Snelheid & Vriendelijkheid

Tess

Goede en deskundige service! Er werd snel actie ondernomen op basis van de vraag. Communicatie verliep erg laagdrempelig en persoonlijk. Zowel telefonisch als per mail.

Houtmarkt Deventer bv

Op zeer korte termijn kregen wij een overzicht van kantoorruimte die paste bij onze vraagstelling. Wij zijn bijzonder tevreden over de klantgerichtheid en opvolging van onze vraagstelling.
Binnen twee dagen ook het kunnen afronden en een van hun geadviseerde ruimten gehuurd.
Prima gedaan!!

Vera

Fijne communicatie gehad met Nienke! Top klantenservice en men weet waar ze over praten.

Gesponnen Suiker BV

Erg prettig

Job van ROVOP

Prettig en behulpzaam

Van Klaver

Wij hebben vorige week een review gegeven over een pand die wij hadden bezocht (Schiekade 830) op hun website geplaatst maar deze is niet online op hun website terug te lezen. Dat zegt al genoeg.... Wij hebben vorige week een review gegeven over een pand die wij hadden bezocht (Schiekade 830) op hun website geplaatst maar deze is niet online op hun website terug te lezen. Dat zegt al genoeg. Die reviews over hoe geweldig zij hun werk doen en hoe geweldig het pand is lijkt mij allemaal verzonnen door Skepp zelf. Dat is niet okey vind ik.

Verbeterpunten of tips? (niet verplicht)

Als u reviews online hebt laat ook de negatieve reviews lezen, zo bent u ten alle tijden betrouwbaar.

Manon van Herk

Prettige en professionele communicatie. Daarnaast werden wij mij ook goede opties aangeboden die ik zelf nog niet eens gezien had op de website.

Verbeterpunten of tips? (niet verplicht)

Bij mijn aanvraag had ik aangegeven iets in Rotterdam centrum te zoeken, ik kreeg toen ook echter opties die ver buiten het centrum lagen (zoals Alexandrium). Om een klant het gevoel te geven dat... Bij mijn aanvraag had ik aangegeven iets in Rotterdam centrum te zoeken, ik kreeg toen ook echter opties die ver buiten het centrum lagen (zoals Alexandrium). Om een klant het gevoel te geven dat geluisterd wordt, zou ik die opties niet aanbieden.

Jelle van Duijn / GoodtobeBetter

SKEPP heeft ons op een prettige en professionele wijze geassisteerd in onze zoektocht naar een nieuwe locatie voor onze bedrijfsactiviteiten.

Finzie Rotterdam Centrum

Zeer klantvriendelijk. Vragen goed naar wat je opzoek bent en kreeg zeer snel een selectie met voor mij passende locaties. Ook de verdere afhandeling steeds correct en snel.

Will de Graaf, HB Reavis

Ik ben heel goed op weg geholpen bij het vinden van geschikte kantoorruimte. door SKEPP.
Ben in het bijzonder ook dankbaar voor de verleende assistentie door Anouk Huiskes.
Heel fijn mee...
Heel fijn mee gesproken