Klantenservice & Expertise
Snelheid & Vriendelijkheid

Usali Financial Services

Aanvraag gedaan via website. Volgende dag gebeld, vriendelijk en duidelijk

Verbeterpunten of tips? (niet verplicht)

Het aanbod op de website is niet actueel. De locatie die ik zocht stond als beschikbaar, maar was dat niet.

Loes Evers

Goed geholpen, bedankt!

Jenny Kosters

Tevreden met skepp. De communicatie was goed, ik kon snel genoeg een kantoor vinden in Rotterdam

M. Horden

Ik was op zoek naar een kantoor met meer ruimte en het was makkelijk te vinden met de hulp van Anouk.

Geen enkele

Markvoort

Tevreden met skepp

Hugo

Goede service, je krijgt altijd snel antwoord en houden goed rekening met je zoekvraag.

Workspot

In mijn ogen is Skepp een van de weinige toppers in de markt. Daar waar veel online brokers het proberen, zijn er maar een paar die het ook echt goed doen en die met leads komen waar je echt wat aan... In mijn ogen is Skepp een van de weinige toppers in de markt. Daar waar veel online brokers het proberen, zijn er maar een paar die het ook echt goed doen en die met leads komen waar je echt wat aan hebt. Top.

Verbeterpunten of tips? (niet verplicht)

Ik vind de webshop echt geniaal, alleen de kleurenkeuze een beetje saai (geel, grijs blouw?

Judith Nielsen

Ik was op zoek naar een kantoor in Amsterdam, ik heb Skepp gebeld en Kim heeft mij vriendelijk geholpen. Binnen enkele dagen had ik een kantoor gevonden.

Lisa

Vriendelijke medewerkers, goede service!

Jimmy

Aardige mensen, ze helpen je snel en denken mee aan een oplossing. Ik heb een kantoor binnen enkele dagen gevonden.