Eenvoud van reserveren
7.8/10
Faciliteiten
Arrangement/ entree

Nelleke brugman

In een zin; heerlijk genieten!

Helemaal positief

Heerlijke sauna, lekker ruim opgezet.
Af en toe was de bediening een beetje kortaf, 1 persoon.

Positieve punten tijdens je bezoek

Was eigelijk gewoon heerlijk, schoon, gezellig en lekker gegeten

Verbeterpunten of suggesties

Kaarten voor lunch/ diner op tafel leggen.

Zeer klantvriendelijk en ontzettend schoon alle ruimtes. Relaxruimtes ontzettend mooi en het buitenbad ook,zo ook de lig weide. Restaurant en eten ook zeer goed. Zeker de moeite waard om weer n keer... Zeer klantvriendelijk en ontzettend schoon alle ruimtes. Relaxruimtes ontzettend mooi en het buitenbad ook,zo ook de lig weide. Restaurant en eten ook zeer goed. Zeker de moeite waard om weer n keer te gaan.

Vriendelijk en klantgericht personeel

Verbeterpunten of suggesties

Reserveren telefonisch zou gratis moeten zijn.

Ronald

Zeer uitgebreid aanbod aan sauna's en wellness. Perfect voor relaxen & genieten!

Uitgebreid aanbod - schoon - vriendelijk & behulpzaam personeel

Verbeterpunten of suggesties

- Een paar klokken op goed zichtbare punten zodat je voor sauna rondes of massage afspraken niet te laat komt.
- Douchegel houders wat vaker checken/bijvullen.
Verder alles top!

Leuke dag gehad maar zou de volgende keer voor een andere sauna kiezen

Erg netjes en schoon

Verbeterpunten of suggesties

Wij hadden bij ons arrangement een luxe lunch buffet deze viel tegen weinig keuze. Waarom kan je boven bij de relax ruimte/bar pas om 12:00 koffie bestellen? Wij waren niet de enige die ons... Wij hadden bij ons arrangement een luxe lunch buffet deze viel tegen weinig keuze. Waarom kan je boven bij de relax ruimte/bar pas om 12:00 koffie bestellen? Wij waren niet de enige die ons daarover verbaasde.

Heerlijke dag ontspannen in een prachtige omgeving. Veel verschillende types sauna waardoor je de dag helemaal kan afstemmen op je behoeftes.

Positieve punten tijdens je bezoek

Goede faciliteiten, vriendelijk personeel, schoon en netjes

Verbeterpunten of suggesties

Ik had een massage expres om een bepaalde tijd besteld, bij aankomst bleek deze vier uurtje zijn vervroegd zonder dat ik daarvan op de hoogte was gesteld.
Tevens mag er meer afwisseling zijn...
Tevens mag er meer afwisseling zijn in het lunchbuffet, misschien veranderen en afstemmen op de seizoenen?

Heerlijk! Mis alleen de scrub??

Verbeterpunten of suggesties

Ik mis de scrub bij de douches

Heerlijke dag gehad!

Positieve punten tijdens je bezoek

Heerlijk gewoon zoals altijd bij spa zuiver!

Verbeterpunten of suggesties

Nog een sauna erbij ik vind het heerlijk!

J.M. Betjes

Een heerlijke hamam behandeling tijdens ons bezoek maakte het compleet.

Positieve punten tijdens je bezoek

De ruimte die het complex biedt en toegankelijkheid. Ook de medewerkers zijn heel toegankelijk en vriendelijk

Verbeterpunten of suggesties

Het eten in het restaurant is iets wat te verbeteren is. Kwaliteit versus prijs is uit balans.

Heerlijk tot rust gekomen!

Positieve punten tijdens je bezoek

Veel verschillende plekken om bij te komen.

Verbeterpunten of suggesties

Snelheid restaurant tot je geholpen werd kan worden verbetert.