Lekker genieten zoals altijd.
Verbeterpunten of suggesties
Balieservice. Te lange rijen op bepaalde "spitsmomenten". Daardoor minder aandacht per klant.
De opgietingen waren heerlijk!
Verbeterpunten: gratis parkeren want dit blijft echt een groot minpunt. Daarnaast is de rustruimte ook erg gehorig, veel weerkaatsing van de ruimte beneden.
Het is allemaal heel overzichtelijk.
Parkeerkosten van ruim 10 Euro zijn wel erg hoog. We wisten het vooraf dus hebben we de auto er voor geparkeerd.
Prachtige sauna erg netjes en schoon
Laat het personeel beter uitleggen wat je arrangement inhoudt. Nu moest ik er zelf naar vragen.
Prachtige sauna erg netjes en schoon
Prima gegeten in het restaurant en aardige bediening!
We hebben het buiten de sauna ruimtes overwegend fris/koud gehad komt waarschijnlijk door de grote hoge open ruimte. Kleedruimte (nr 5) was niet schoon. Haren en stofvlokken. (Bij binnenkomst om...
De op gieting was een aanrader heerlijk was dat heerlijk met al die geuren.
Aparte douche bij de kleedkamer miste ik en scrubzout maar ondanks deze paar puntjes topdag gehad.
Mooie accommodatie. Veel soorten sauna's en baden.
als je voor de eerste keer komt is het wel prettig een rondleiding te krijgen of direct een plattegrond uitgereikt te krijgen zonder dat je daar later om hoeft te vragen. je bent een beetje de weg...
Positief; Heerlijke opgieting met daarna echt geperste jus 'd orange is perfect. Veel ligbedjes buiten. En een GEWELDIG zwembad!
Meer klokken in de ruimte en buiten aanbrengen * De tuin en dan vooral het gras moet beter onderhouden worden, Ziet er nu een beetje verwaarloosd uit en daardoor sfeerloos. * De lounge erg...