Eenvoud van reserveren
7.8/10
Faciliteiten
Arrangement/ entree

Kiki kho

Een mooi resort, jammer dat de rustpunten in verbinding staat met het zwembad waardoor het niet stil is om te slapen,rustruimte.

Positieve punten tijdens je bezoek

Lekker rustig,goede begeleiding vriendelijke personeel

Verbeterpunten of suggesties

Meer mogelijkheden qua variatie eten

Marijke

Weer volop genoten, ruime opzet.

Schoon

Verbeterpunten of suggesties

Rustbedjes in een rustiger omgeving, bij de trap nogal lawaaiig. Bij de deur naar de tuin, waar veel plezierige faciliteiten zijn, een leenparapluie voor als het regent.

Esther

Heerlijke dag, mooie omgeving, prachtige sauna's, de kok van het restaurant bij het buffet is supergezellig en top!!

Positieve punten tijdens je bezoek

De gezellige kok (met snor) boven bij het buffet is een topper!

Inge blom

Geen troebele ogen voor het eerst na een dag sauna!!!! Zuiver heeft zijn naam waargemaakt!!

Positieve punten tijdens je bezoek

Gezond eten en drinken, vriendelijke omgang personeel.

Verbeterpunten of suggesties

Bar/relaxruimte eerder openen en meer klokken aanbrengen in sauna.

Een heerlijke avond met flinke deceptie op het eind. Vriendin had laarsjes met sokken wegens ruimtegebrek in het kluisje onder de banken in de kleedruimte gezet. Deze waren na afloop nergens te... Een heerlijke avond met flinke deceptie op het eind. Vriendin had laarsjes met sokken wegens ruimtegebrek in het kluisje onder de banken in de kleedruimte gezet. Deze waren na afloop nergens te vinden waardoor zij genoodzaakt werd op enkel slippers naar huis te gaan. Wat ons enorm tegenviel was het totale gebrek aan klantenservice bij de kassa, er werd niets gedaan om haar op enige wijze te helpen zoda wij uiteindelijke met een enorme kater huiswaarts gingen.

Positieve punten tijdens je bezoek

De avond was zoals altijd erg naar ons zin, dit maal van een heerlijke opgieting genoten en lekker gegeten in het restaurant met vriendelijke bediening.

Wij misten de scrub.
Klantenservice na vermissing schoeisel was totaal afwezig.

Heerlijke relaxplek!

Positieve punten tijdens je bezoek

Fijn dat ik mijn 2 gangen diner mocht opdelen zodat er tijd tussen zat (nooit zoveel honger bij de Spa)

Verbeterpunten of suggesties

Bij het reserveren voor het bezoek had ik aan willen geven dat ik mijn massage graag laat op de dag wilde maar daar was geen mogelijkheid voor.

Sandra

Lecht aangegeven dat het donderdag ook badkledingdag is terwijl dat pas sinds drie weken zo is.
Ze vroegen wel of we slippers, handdoek en een badjas bij ons hadden, maar niet of we badkleding bij ons hadden.
Ze vonden dat ze het zelf heel duidelijk hadden aangegeven want er stond een bordje op de balie.
Toen we vroegen waar dan? Zeiden ze dat zie die net hadden weg gehaald.

Goed eten

Verbeterpunten of suggesties

Duidelijk aangeven dat het donderdag ook badkleding dag is.

Negatieve beoordelingen worden niet geplaatst! Zo kinderachtig en zo arrogant en vooral, zo zonder respect naar de klanten!

Positieve punten tijdens je bezoek

Fijne sauna met voldoende faciliteiten.

Verbeterpunten of suggesties

Plaats ook de beoordelingen die minder goed zijn. Ik heb meerdere keren een beoordeling gegeven met daarbij reen aantal verbeterpunten. Maar na toch altijd als eindbeoordeling "goed" te hebben... Plaats ook de beoordelingen die minder goed zijn. Ik heb meerdere keren een beoordeling gegeven met daarbij reen aantal verbeterpunten. Maar na toch altijd als eindbeoordeling "goed" te hebben gegeven, heb ik de laatste 2 keer "slecht" als eindoordeel gegeven. DIt omdat duidelijk is dat het management geen enkele waarde hecht aan de verbetervoorstellen en de - veelal terechte en steeds terugkerende (van meerdere gasten) - kritiek op een aantal punten. Beoordelingen met als eindoordeel minder dan "goed" worden echter niet geplaatst. Zo ontzettend kinderachtig en ook zo ontzettend arrogant. Nu dus maar op deze manier: eindoordeel zogenaamd "goed" omdat anders de kritiekniet wordt geplaatst. Dus management graag aandacht voor: duidelijk aangeven welke ruimtes stilteruimte zijn en welke niet, repareer defecten eens wat sneller (voorbeeld automatische opgieting Finse sauna), verhoog het parkeertarief niet zo rigoureus in zo'n korte tijd (eerst met 25% en daarna met 33%), schenk eens een normaal glas wijn i.p.v. zo'n afgepast en zuinig glas voor € 4.50, en last but not least: wees sportief en respecteer de tijd en moeite die de gasten nemen om de beoordeling in te vullen en plaats dus ook de wat meer kritische beoordelingen. Eindoordeel is door al deze missers "slecht" maar ik geef "goed" aan omdat het anders niet wordt geplaatst. Jammer !

We kwamen op een donderdag. Het bleek sinds 2 weken ook op donderdag badkledingdag, maar dat stond niet in de herinneringsmail en ten tij de het boeken ook nog niet op de website. Dus moeten we... We kwamen op een donderdag. Het bleek sinds 2 weken ook op donderdag badkledingdag, maar dat stond niet in de herinneringsmail en ten tij de het boeken ook nog niet op de website. Dus moeten we ter plekke badkleding kopen Maar met deze aanpassing een prima verdere dag gehad.

Positieve punten tijdens je bezoek

sauna's prima heet en schoon
Vriendelijkheid personeel
Mooie accomodatie

Verbeterpunten of suggesties

- bijtijds bijwerken bevestigingsmail en/of herinneringsmail met cruciale informatie - (bv dat nu ook donderdag badkledingdag is)
- bij telefonisch contact: neem op en noem de naam...

- bij telefonisch contact: neem op en noem de naam van Zuiver, zodat je weet dat je goed zit. Spreek het antwoordapparaat in met wat meer enthousiasme en iets meer tekst.
- Jammer dat er geen overleg mogelijk was over de tijd van de massage.
- waarom toeslag entree Vakantieveilingen?
- Buiten de sauna's vond ik de temperatuur wat koud.

Echt heerlijk gehad en helemaal ZEN geworden. Zo'n lekker lunchbuffet en supermassage wat n vakman. Hadden een arrangement waarvan we helemaal genoten hebben. Wat verbeterd kan worden is een... Echt heerlijk gehad en helemaal ZEN geworden. Zo'n lekker lunchbuffet en supermassage wat n vakman. Hadden een arrangement waarvan we helemaal genoten hebben. Wat verbeterd kan worden is een duidelijke prijslijst op de site en in de hal. Mij verraste de parkeerkosten, het dure tarief voor de zonnebank en niet makkelijk traceerbaar keuzekaart voor de drinks bij de Bites. Balans sloeg helemaal positief door. Wij kwamen en komen vaker!