Eenvoud van reserveren
Service tijdens bezoek
7.8/10
Faciliteiten
Arrangement/ entree

Prima dagje! Heerlijk ontspannen....

Positieve punten tijdens je bezoek

Het was n relatief rustige dag! Heerlijk!
Prima opgietingen, verzorgd door Karin.

Verbeterpunten of suggesties

Ik wilde eigenlijk n pedicure boeken, maar dit was helaas vol. Wellicht goed om flexibiliteit te verhogen? Indien meer behoefte, personeel bij zetten?
Ipv pedicure n scrubmassage geboekt....
Ipv pedicure n scrubmassage geboekt. Prima, ingepland ah eind vd dag, prima afsluiting.

Mooi complex met verschillende soorten sauna's. Er worden regelmatig opgietingen aangeboden. Alleen is er geen scrubzout aanwezig.

Complex was erg schoon.

Verbeterpunten of suggesties

Scrubzout was niet aanwezig. Dat heb ik erg gemist

Fam. Diependaal

Redelijk bevallen, maar niet zodanig om terug te komen. Daar is de concurrentie te groot voor.

Positieve punten tijdens je bezoek

Vriendelijkheid bij de receptie was goed met uitzondering van een dame. Dat laatste is jammer, want verprutst de goede bedoelingen van de anderen. Bewegwijzering en sauna's waren goed. Vriendelijkheid bij de receptie was goed met uitzondering van een dame. Dat laatste is jammer, want verprutst de goede bedoelingen van de anderen. Bewegwijzering en sauna's waren goed.
Beauty, ontvangst en ontspanningsmassage, vonden we vriendelijk professioneel.

Verbeterpunten of suggesties

De sauna's waren goed maar we vonden de Spa zelf wat onpersoonlijk. Daar liep niemand die je aankon spreken om wat te vragen of om je te begeleiden. Of die aan ons vroeg of alles naar wens was.... De sauna's waren goed maar we vonden de Spa zelf wat onpersoonlijk. Daar liep niemand die je aankon spreken om wat te vragen of om je te begeleiden. Of die aan ons vroeg of alles naar wens was. Ondanks de grootte van het bedrijf kun je er toch een persoonlijke touch aan geven.
De kwaliteit van het restaurant en van het ontbijtbuffet vonden we echt bedroevend. Het ontbijt was zeer karig.
In het restaurant klaagden over we de smakeloze kabeljauw. Weliswaar kwam daar een gratis espresso voor, maar veel liever meteen een goede kabeljauw. Onze, voor ons onbekende mensen, buurtafel had later dezelfde klacht.
Helaas gaan we Zuiver niet aan bevelen.

Chantal

Prettige sauna. Soms lang wachten bij inchecken.

Positieve punten tijdens je bezoek

Ook al is het druk, je ervaart het als vrij rustig.
Veel verschillende sauna's.
Douches bij het stoombad prettig.
Rustige omgeving.

Verbeterpunten of suggesties

Bordje op de deur van de Finse sauna binnen, dat men de deur goed moet sluiten. Nu meerdere keren mensen die de deur half open laten en dat is erg irritant (ze denken dat ie zelf dicht valt). Bordje op de deur van de Finse sauna binnen, dat men de deur goed moet sluiten. Nu meerdere keren mensen die de deur half open laten en dat is erg irritant (ze denken dat ie zelf dicht valt).
Scrubzout graag terug!
Ook simpele versnaperingen in het restaurant aanbieden.
Bij de twee wisseldouches (binnen bij het dompelbad) erbij zetten dat het hier om een wisseldouche gaat. Als je nu onder de koude douche staat komt er iemand bij staan onder de warme douche (en vice versa) terwijl het nou juist de bedoeling is dat je hier van koud/warm/koud wisselt. Mensen snappen dat niet dus een instructie is, hoe kinderachtig het ook lijkt, niet overbodig. Sommige mensen komen nu eenmaal voor t eerst in een sauna.
Sowieso meer instructie: vanuit de sauna METEEN het dompelbad induiken is levensgevaarlijk. Je moet jezelf eerst deels laten afkoelen door de lucht. Na een paar minuten pas een koude douche/bad. Bij de opgietingen krijg je wel die instructie, maar in de normale sauna natuurlijk niet. Is echter wel van belang. Nogmaals: mensen zijn onwetend.
Stiltebordjes bij stiltesauna's zou handig zijn.
Telefoons zijn verboden: hier beter op letten door personeel. Heb verschillende mensen met hun telefoon zien rommelen.

Sandra

Sauna top! Eten waardeloos.

Positieve punten tijdens je bezoek

Fijn ontvangst, super opgieting, schone ruimtes, ruim en niet te vol.

Verbeterpunten of suggesties

Waardeloze kaart boven in het restaurant. Het is het allemaal nét niet, droge nacho's (wat is de moeite van een guacamole en creme fraiche erbij te serveren?). Groentetuin... 4 boontjes, 6... Waardeloze kaart boven in het restaurant. Het is het allemaal nét niet, droge nacho's (wat is de moeite van een guacamole en creme fraiche erbij te serveren?). Groentetuin... 4 boontjes, 6 worteltjes, 7 tomaatjes op een beetje sla gekwakt (is het de bedoeling gaat ik die sla ook dip in dat inimini bakje humus? Oh nee dat was bij de 6e wortel al leeg). Prijs-kwaliteit zal ik achterwege laten. De bitterballen worden geserveerd met een te klein plastic (groen denken?) kuipje mosterd. Daar kan de bal nét aan in. Ik wil dippen in de mosterd!! Tweede portie een schoteltje mosterd gevraagd ipv dit gekke kleine bakje. Helaas... niet gelukt. Zegt iets over het (weinige) personeel dat er serveert. Beneden in het restaurant de burger en geitenkaassalade bij een eerder bezoek al eens gegeten. Die ervaring was reden genoeg om het nu bij een paar borrelhapjes (waar is de kaas??) te houden.
Voor mij is naar de sauna gaan een dag van ontspannen en gezelligheid. Daarbij hoort lekker eten. Spa Zuiver, hoe zien jullie dit?
De matige kaart is voor mij een reden om hier niet snel meer terug te keren. Jammer, want de ruimtes vind ik super!
Ik denk dat wat kleine aanpassingen het eten snel beter maken!

Erg lekkere dag gehad, wel erg druk. Wel erg weinig info bij binnen komst.

Ruim op gezet

Verbeterpunten of suggesties

Massage was redelijk, werd wel weinig naar de ervaring gevraagd tijdens de behandeling.

Milena

Groot met veel faciliteiten, vooral de zoute ruime zwembad heeft voor mij een aantrekking

Verbeterpunten of suggesties

overall een zeer aangename ervaring, enige kritische punt is dat men in sommige sauna's, vooral in de zoutsauna hard gesproken en geen rekening met andere gehouden wordt, ook na meerdere... overall een zeer aangename ervaring, enige kritische punt is dat men in sommige sauna's, vooral in de zoutsauna hard gesproken en geen rekening met andere gehouden wordt, ook na meerdere verzoeken. wellicht zouden grote borden met AUB STILTE helpen?!

Heerlijk ontspannen.

Positieve punten tijdens je bezoek

De keuze aan sauna's en baden. Vriendelijkheid personeel.

Verbeterpunten of suggesties

Duidelijk aangeven in welke ruimtes stilte verplicht is. Nu staat geschreven dat in de sauna stilte gewenst is. Omdat er ook specifieke stilteruimtes zijn levert dit vaak problemen op. Mijn... Duidelijk aangeven in welke ruimtes stilte verplicht is. Nu staat geschreven dat in de sauna stilte gewenst is. Omdat er ook specifieke stilteruimtes zijn levert dit vaak problemen op. Mijn suggestie is om te vermelden: " stilte is de (sauna/bad) ruimtes is gewenst. In de ruimtes waar bij de ingang "stilte" staat aangegeven is stilte verplicht.

Heerlijke dag gehad! Was er voor het eerst, maar kom zeker nog eens terug.

Positieve punten tijdens je bezoek

Veel verschillende sauna's, fijne relaxruimte met genoeg ligbedden

bijzonder dat je nog 10 euro moet betalen om te parkeren

Agaath

Heerlijk welnessdagje beleefd samen met mijn dochter. Makkelijk te vinden, goede parkeergelegenheid. De massage was heerlijk en de sauna's ruim en schoon. Wij komen zeker nog eens terug!

Positieve punten tijdens je bezoek

Heerlijk ruim en schoon. Mooi opgezet. Vriendelijk personeel zowel bij entree, restaurant als beautycentrum.

Verbeterpunten of suggesties

Zwembadwater vond ik iets te koud. In het restaurant graag meer keuze aan salades en andere vetarme producten.