Eenvoud van reserveren
Service tijdens bezoek
7.8/10
Faciliteiten
Arrangement/ entree

Spa Zuiver is erg fijn om naartoe te gaan. Gebruik maken van de sauna's, baden, behandelingen en relaxen is erg fijn en ontspannen. Daarnaast zijn er mogelijkheden om iets lekkers te kunnen eten en... Spa Zuiver is erg fijn om naartoe te gaan. Gebruik maken van de sauna's, baden, behandelingen en relaxen is erg fijn en ontspannen. Daarnaast zijn er mogelijkheden om iets lekkers te kunnen eten en drinken. Wat ik ook erg goed zie, is dat de medewerkers van Spa Zuiver altijd vriendelijk en netjes zijn. Erg fijn om hier vaker te zijn.

Positieve punten tijdens je bezoek

Erg fijn, vriendelijk en rustgevend.

Verbeterpunten of suggesties

Wat ik erg miste in het restaurant waren goede salades. Een voorbeeld was dat er iets met garnalen werd gemaakt (mosterdsoep en pasta), maar helaas geen salade hiermee.
Ook is het misschien...
Ook is het misschien een idee dat er ook zelf gemaakte vruchtensapjes in het restaurant / bar verkocht worden. In Amsterdam zijn dit dingen die je op bepaalde plekken kunt halen.

Heerlijke welnessdag

Rustig, schoon, nette faciliteiten

Verbeterpunten of suggesties

Pand oogt wat kil door de grijze kleurenkeuze.
Pand oogt wat kil door de grijze kleurenkeuze.
Restaurant is heel netjes maar profileert en qua keuze teveel als echt restaurant. Basis is Welness waarbij je wat wil eten. Wij vonden de kaart niet passend

Ruud

Fijne en schone sauna vriendelijk personeel .kortom heerlijk om er te zijn .??

Verbeterpunten of suggesties

Jammer dat de bak met scrub zout weg is .

Prima sauna. Schoon, veel faciliteiten.

Vriendelijke personeel, schoon.

Verbeterpunten of suggesties

Minder ontspannen dat je vooraf precies de tijden door moet geven. Vijf euro betalen voor telefonisch reserveren vind ik best veel. Geeft het gevoel dat je niet mag bellen.

Heerlijk ontspannen.

Positieve punten tijdens je bezoek

De keuze aan sauna's en baden. Vriendelijkheid personeel.

Verbeterpunten of suggesties

Duidelijk aangeven in welke ruimtes stilte verplicht is. Nu staat geschreven dat in de sauna stilte gewenst is. Omdat er ook specifieke stilteruimtes zijn levert dit vaak problemen op. Mijn... Duidelijk aangeven in welke ruimtes stilte verplicht is. Nu staat geschreven dat in de sauna stilte gewenst is. Omdat er ook specifieke stilteruimtes zijn levert dit vaak problemen op. Mijn suggestie is om te vermelden: " stilte is de (sauna/bad) ruimtes is gewenst. In de ruimtes waar bij de ingang "stilte" staat aangegeven is stilte verplicht.

Pietro

Great get away from Amsterdam!

Positieve punten tijdens je bezoek

Great facility. If feels far from the city. Even if when it's busy, it never feels packed!

Verbeterpunten of suggesties

It would be great to have a Better scrub in the showers

Fijne sauna, kom er graag

Ruim opgezet.

Verbeterpunten of suggesties

Niet ontzettend veel faciliteiten, erg druk op een zaterdag, 's avons geen opgietingen helaas

Ik vind t elke keer weer een heerlijk verwennerij! Een dag helemaal voor mij!

Positieve punten tijdens je bezoek

ik vind t de extras zoals gzichtmasker,opgiting en klankschaalmditie super!

Verbeterpunten of suggesties

t valt me op dat er heel veel gekletst wordt in de saunas of zelfs kruidenbaden ondanks d stilte bordjes. Misschien iets bij de entree en lijstje met sauna regels??

Nicole van Erp

Heerlijk dagje sauna gehad met mijn man. Ontspannen thuis gekomen. Vriendelijk en attent personeel.

Positieve punten tijdens je bezoek

Vriendelijk personeel, alles ziet er schoon uit. Mooie entourage. Heerlijke en diverse sauna's.

Verbeterpunten of suggesties

Boven in de loungeruimte veel omgevingslawaai van beneden, m.n. de bubbelbaden bij het zwembad genereren veel geluid dat je boven hoort.

Iets waar je als bedrijf niet veel aan kunt doen...

Iets waar je als bedrijf niet veel aan kunt doen maar het feit dat het in sommige sauna's erg rumoerig was, veel pratende mensen terwijl mijn mening is dat het in de sauna stil hoort te zijn. Gezellig kletsen met je vriendin etc. kun je ook buiten de sauna doen. Nogmaals dit is iets waar je als bedrijf weinig invloed op kunt uitoefenen, misschien het plaatsen van bordjes dat het in de sauna stil hoort te zijn. Maar ik wilde het toch graag vermeld hebben.

Minder positief dan verwacht.

Verbeterpunten of suggesties

Het was erg druk en lawaaiig. Dit ervaar ik in andere sauna's niet, waar men veel meer rekening met elkaar houdt en stilte in acht neemt. Ook waren veel pompinstallaties heel hard te horen, als je... Het was erg druk en lawaaiig. Dit ervaar ik in andere sauna's niet, waar men veel meer rekening met elkaar houdt en stilte in acht neemt. Ook waren veel pompinstallaties heel hard te horen, als je bijvoorbeeld in het aromabad ligt hoor je het oorverdovende lawaai van het weglopende water. Dat is niet zo rustgevend. Er waren ook minder sauna's dan ik verwacht had.