Eenvoud van reserveren
Faciliteiten
Arrangement/ entree

Prima!

Positieve punten tijdens je bezoek

Ruime keuze aan sauna's, baden etc. Goed restaurant. Vriendelijke bediening zowel aan balie als in restaurant.

Verbeterpunten of suggesties

Altijd zijn er discussies en vervelende situaties als het gaat om praten in de sauna, kruidenbaden etc. Er zijn ruimtes waar stikte verplicht is (o.a. Kruidenbaden, muziekkanaal, kleurensauna) en er... Altijd zijn er discussies en vervelende situaties als het gaat om praten in de sauna, kruidenbaden etc. Er zijn ruimtes waar stikte verplicht is (o.a. Kruidenbaden, muziekkanaal, kleurensauna) en er zijn ruimtes waar stilte gewenst is. Dat is nogal een verschil en in de praktijk blijkt dat veel mensen dit onderscheid niet kunnen maken. Onze tip (overigens al meerdere keren bij de receptie aangegeven): Vermeld op de deur aan de buitenkant en aan de binnenkant bij elke faciliteit " stilte in deze ruimte verplicht" of "stilte in deze ruimte gewenst". Dan kan men in voorkomende gevallen daarnaar verwijzen en worden vervelende discussies voorkomen.

Veel over gehoord. Mooie sauna ! We hebben genoten.

Nvt

Nvt

A de Paauw

Super verblijf,we komen er zeer graag,goed schoon,echt een gezonde en heerlijke dag.

rust ruimte

Verbeterpunten of suggesties

voor mensen met een handicap beugels bij ,trapjes

Leuke dag jammer van de handdoeken die waren meegenomen,nog nooit meegemaakt in een sauna

Positieve punten tijdens je bezoek

Leuke en ontspannende dag gehad

Verbeterpunten of suggesties

Helaas zijn onze badlakens meegenomen door andere sauna klanten net nieuw aangeschaft duur dagje .

Anouck

We zijn vaker geweest met onze meiden club, en altijd zeer enthousiast! Deze keer jammer genoeg niet, de binnenkomst was hartelijk en gastvrij, maar daarna ging het al snel bergafwaarts. De lig... We zijn vaker geweest met onze meiden club, en altijd zeer enthousiast! Deze keer jammer genoeg niet, de binnenkomst was hartelijk en gastvrij, maar daarna ging het al snel bergafwaarts. De lig kruidenbaden hadden allemaal een zwarte schimmel rand op de tegels, de toiletten waren vies, urine op de bril, en de lucht was niet te harden. In het restaurant hebben we erg lang op onze drankjes moeten wachten, en de bite die we bij ons drankje kregen was zo hard, dat we hem niet weg kregen. De uitgebreide luxe lunch viel tegen, alle voorgaande keren waren we hier dol enthousiast over! Weinig variatie... koud...nee was geen aanrader. Dan de opgieting met Meester Maarten, wat een aanfluiting, het voelde alsof ik weer terug op de basis school was, hij mopperde alleen maar, gaf geen uitleg, vroeg niet of er mensen voor het eerst waren, ging te keer tegen mensen die ' te laat' binnen waren, hij zette ze gewoon voor schut. Na de sessie gaf hij geen uitleg over afkoelen, niets, ook niet waar de drankjes waren, niets,echt iemand die er duidelijk geen zin in had. Al met al een tegenvaller, en dat voor een sauna waar we vaak geweest zijn, zo vies, zo onvriendelijk, we hebben jullie altijd hoog staan , maar nu gaan we op zoek naar een andere sauna, onbegrijpelijk Hoe kwaliteit zo snel verloren kan gaan.

Entree was erg gastvrij

Verbeterpunten of suggesties

Hou het schoon en bedenk dat een bezoek voor mensen zoals ik best veel geld is, en om zo behandeld te worden, is dan echt ver beneden peil.

Moni

Topavond gehad, heerlijk ontspannen! Finse opgieting was erg fijn, erg leuke vrouw ook!

We hebben weer genoten.
We hebben weer genoten.
Er waren een paar kleine minpuntjes: op verschillende plaatsen zat er geen zeep in de flacons en de kleurensauna bleef geel, er waren geen andere kleuren. Er was een kraantje kapot bij de douches bij de ingang zodat je de warmte niet kon doseren. Verder alles prima!!!

Bijzonder schone faciliteiten.

Verbeterpunten of suggesties

Heb ik het scrubzout gemist?

Mw Maulany

Arrangement van 45euro pp ,was niet als voorheen, de lunch was minder ,en de koffie met gebak alleen het gebak was net uit de vriezer met stukjes ijs erin , en de zwembad water was koud... voor de... Arrangement van 45euro pp ,was niet als voorheen, de lunch was minder ,en de koffie met gebak alleen het gebak was net uit de vriezer met stukjes ijs erin , en de zwembad water was koud... voor de rest is oke, schoon en vriendelijk.....bijvoorbaat dank

Heel vervelend dat sommige mensen in de sauna toch wel hard praten met elkaar. Stoomruimte binnen was lekker warm en de Finsesauna binnen geweldig heet. Heel leuk en aardig personeel. We gingen voor... Heel vervelend dat sommige mensen in de sauna toch wel hard praten met elkaar. Stoomruimte binnen was lekker warm en de Finsesauna binnen geweldig heet. Heel leuk en aardig personeel. We gingen voor de tweede keer de infraroodsauna binnen maar weer stonk het naar zweet en zweetvoeten dus wij meteen weer naar buiten. Volgende reservering is al gemaakt.

Positieve punten tijdens je bezoek

Openhaardsauna geweldig. Finsesauna binnen lekker heet. Stoomruimte binnen lekker warm/heet en erg leuk personeel

Verbeterpunten of suggesties

Duidelijker aangeven dat er niet gepraat (in ieder geval niet hardop) mag worden in de sauna, stoom, etc. ruimtes. Iets aan de stank in de infraroodruimte doen.

Dawi

De min was: er was intimiteit tussen mensen in de Spa en helaas was t eten te weinig in hoeveelheid zodat er extra gerechten bij besteld moesten worden. Verder heerlijke baden en sauna's zoals ik... De min was: er was intimiteit tussen mensen in de Spa en helaas was t eten te weinig in hoeveelheid zodat er extra gerechten bij besteld moesten worden. Verder heerlijke baden en sauna's zoals ik gewend ben van Spa Zuiver

De sauna's en baden

Verbeterpunten of suggesties

1 Zorg dat de porties van de voorgerechten meer aangekleed of meer in hoeveelheid zijn. 2 Heb meer toezicht op wat er gebeurd in de Spa en de bubbelbaden!! Er is intimiteit.