Eenvoud van reserveren

Joost

Heerlijk ontspannen

Overzichtelijk, ruim opgezet

Verbeterpunten of suggesties

Flesjes water erg duur € 3,50. Een biertje is goedkoper.
Suggestie op enkele plekken gratis watertap punten met bekertjes.

Anzai

Nice experience at the hammam and out side swimming. However, due to amont of sauna, bath towel and bathrobe should be free.

Positieve punten tijdens je bezoek

good quality of reception service

Verbeterpunten of suggesties

no itroduction for the first visitor, towel and bathrobe should be free of charge for relax visiting SPA

Absoluut een aanrader!!!

Positieve punten tijdens je bezoek

Super vriendelijk personeel en zeer gezellige sfeer!

Verbeterpunten of suggesties

Veel pratende gasten in de sauna.

Prijs voor de badjas aan de hoge kant. Die werd trouwens door een van andere gasten gepakt en zo moest ik de rest van mijn bezoek zonder badjas lopen.

Brenda heida

Super vriendelijk geholpen !!! Was de eerste keer dat we daar kwamen maar heel erg mooi hoe het eruit zag!!!! Wat wel handig zou zijn is al er iets zou komen waarmee je tussentijds je badlaken en of... Super vriendelijk geholpen !!! Was de eerste keer dat we daar kwamen maar heel erg mooi hoe het eruit zag!!!! Wat wel handig zou zijn is al er iets zou komen waarmee je tussentijds je badlaken en of badjas kan drogen.

Heerlijk gegeten goeie faciliteiten

Verbeterpunten of suggesties

Een droger om tussentijds je badlaken en of badjas te kunnen drogen

Vond het weer zalig alleen erg jammer dat het caldarium gedeelte nog steeds niet gemaakt is ipv lekker naar kabbelend water luisteren luikt het wel alsof mijn bad kuip leegloopt en dit is al een... Vond het weer zalig alleen erg jammer dat het caldarium gedeelte nog steeds niet gemaakt is ipv lekker naar kabbelend water luisteren luikt het wel alsof mijn bad kuip leegloopt en dit is al een tijdje zo de laatste 3 keer dat ik er was in ieder geval

Verbeterpunten of suggesties

Zorg dat alles goed werkt

Een super dag!

Positieve punten tijdens je bezoek

Bettina heeft telefonisch een fantastische survice gegeven en Esther een geweldige masage. Veel dank aan beide

Verbeterpunten of suggesties

Meer inhoudelijke info over behandelingen op de website. Hammam, wat is dat en t verschil tussen gewone spa en hammam. Wat is een ayurvedische massage?

Ann Maes

Super Jubilee gevierd ! Had dit zelf nooit gedurfd . Helemaal her bronnen :-)

Positieve punten tijdens je bezoek

Heel mooi en gezellige sfeer. Grote sauna's dus altijd plaats ;-)
Heel vriendelijk personeel .
(Zelf naakt heb je een goed gevoel , je word er niet ongemakkelijk van )

Verbeterpunten of suggesties

Wij zijn er 6 uur geweest en hebben geen opgieting kunnen mee pikken iets te druk op dat moment. (Is misschien iets persoonlijk , een reservering plaatsen zodat verschillende mensen in beperkt... Wij zijn er 6 uur geweest en hebben geen opgieting kunnen mee pikken iets te druk op dat moment. (Is misschien iets persoonlijk , een reservering plaatsen zodat verschillende mensen in beperkt aantal kunnen deel nemen ). Had bij sommige sauna's scrub zout verwacht ?

Spa zuiver zeer positief ervaren.

Verbeterpunten of suggesties

Aan het begin van de avond, veel pratende sauna gasten in de sauna. Enige minpuntje van de dag.

Erik

Fijne dag gehad!

Positieve punten tijdens je bezoek

Meer dan voldoende faciliteiten en veel afwisseling. Houtvuursauna mijn favoriet. Opgieting was ook heel fijn, heel rustig en beheerst uitgevoerd door een saunameester met passie.

Verbeterpunten of suggesties

Zwembadwater aan de koude kant. Wat ik heel raar vond dat er mensen rondliepen in badkleding, terwijl het geen badkledingdag was. Personeel zag het, maar deed er niets aan. Restaurant en lounge... Zwembadwater aan de koude kant. Wat ik heel raar vond dat er mensen rondliepen in badkleding, terwijl het geen badkledingdag was. Personeel zag het, maar deed er niets aan. Restaurant en lounge prima van kwaliteit, maar wel erg prijzig!!