Eenvoud van reserveren
Service tijdens bezoek
7.8/10
Faciliteiten
Arrangement/ entree

Heerlijke avond gehad met uitstekende en gezellige opgieting van Heleen!

Positieve punten tijdens je bezoek

Altijd goede opgietingen waar ik altijd voor kom!

Verbeterpunten of suggesties

Wat scrubzout zou fijn zijn!

Marjon

Wij hebben wederom een heerlijke dag gehad in Spa Zuiver hoor, maar waarom geen scrubzout meer, doucheknoppen die her en her afgebroken zijn, de kleurensauna die geen kleuren had, een dure... Wij hebben wederom een heerlijke dag gehad in Spa Zuiver hoor, maar waarom geen scrubzout meer, doucheknoppen die her en her afgebroken zijn, de kleurensauna die geen kleuren had, een dure buffetlunch met naar mijn idee steeds minder variatie en voor het eerst een toch wat chagerijnige bediening terwijl iedereen altijd zo gastvrij was. Wordt het langzaam wat minder....................

Positieve punten tijdens je bezoek

Vriendelijke bediening bij het lunchbuffet. Het blijft een heerlijke sauna waar ik graag kom.

Verbeterpunten of suggesties

Scrubzout weer terug. Zorgen dat alle faciliteiten heel zijn (doucheknoppen, kleurensauna ook daadwerkelijk met kleuren)
Voor de eerste keer een minder vriendelijke bediening gehad, van 1...
Voor de eerste keer een minder vriendelijke bediening gehad, van 1 persoon dan wij gewend zijn bij jullie.

Heerlijke relax dag met heerlijke baden, sauna's, eten en drinken, warmte en kou, opgietingen en eind Vd dag een top hammam behandeling van Ferry die van kruintje tot tenen aandacht had!

Positieve punten tijdens je bezoek

Hamam van Ferry en opgietingen met... ? Waren toppppp!

Geen idee

Linda

Heerlijk relaxte dag gehad en lekker gegeten.

Positieve punten tijdens je bezoek

Het is makkelijk om te reserveren en je reservering eventueel te annuleren. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. De faciliteiten zijn uitgebreid en vaak niet te druk. De opgietingen... Het is makkelijk om te reserveren en je reservering eventueel te annuleren. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. De faciliteiten zijn uitgebreid en vaak niet te druk. De opgietingen worden leuk gedaan. Het eten is heerlijk, maar de kosten van het lunchbuffet wel een beetje aan de hoge kant. Wel is er veel keuze en tegenwoordig is een sapje inbegrepen. De meneer die wij in de bediening hadden bij de lunch was echt heel vriendelijk en lekker normaal. (in het verleden wel eens wat hooghartig personeel gezien)

Verbeterpunten of suggesties

Ik zou het fijn vinden als ook de prijs van een lunchbuffet makkelijk te vinden is op de site.
Het is heerlijk om op de bedden boven te liggen, alleen jammer van het vele geluid, waardoor een dutje doen wat minder makkelijk gaat. Ik neem tegenwoordig zelf mijn oordoppen mee en dan is het heerlijk slapen.
Jammer dat er geen srubzout meer word aangeboden. Het alternatief ben ik niet zo tevreden over.

m stroeve

Lekker dagje maar toch ook wat min puntjes

Gewoon heerlijk genieten

Verbeterpunten of suggesties

Jammer dat jullie de klankschalen niet iedere avond in zetten.
Erg druk in de avond, en jammer dat er steeds meer mensen praten in de sauna's, er is weinig rust meer.
Temperatuur ietsjes...
Jammer dat jullie de klankschalen niet iedere avond in zetten.
Temperatuur ietsjes frisser, of is dit verbeelding?

Marcella Mettes

Het was eerst een heerlijke beleving.Het eindigde voor mij niet goed, doordat ik mijn teentje stootte en brak, maar dat is mijn eigen onhandigheid.Ik werd prima opgevangen door de B.h.v.er.

Positieve punten tijdens je bezoek

Na een heerlijke middag heb ik helaas mijn kleine teentje gebroken, doordat ik het in het zwembad tegen de kant stootte.Op mijn vraag of er een E.H.B.O. was, werd de B.h.v.er opgeroepen die mij... Na een heerlijke middag heb ik helaas mijn kleine teentje gebroken, doordat ik het in het zwembad tegen de kant stootte.Op mijn vraag of er een E.H.B.O. was, werd de B.h.v.er opgeroepen die mij goed heeft geholpen en doorverwees naar het ziekenhuis om een foto te laten maken.Jammer dat het zo is gelopen, maar voor de service niets anders dan hartelijk bedankt.

Nee, dik tevreden.

Jose Hollenberg

Dit was niet mijn eerste bezoek aan Spa Zuiver. Maar het viel wel voor de eerste keer tegen. De algemene indruk was een beetje smoezelig. Jammer was toch fan van jullie maar zou nu geen reclame voor... Dit was niet mijn eerste bezoek aan Spa Zuiver. Maar het viel wel voor de eerste keer tegen. De algemene indruk was een beetje smoezelig. Jammer was toch fan van jullie maar zou nu geen reclame voor jullie maken. De prijzen in het restaurant vindt ik ook aan de hoge kant.

De leuke opgietingen.

Verbeterpunten of suggesties

Aroma bad met vieze zwarte randen in relax ruimte veel stof en vieze vloer. In koud dompelbad en zoutruimte missende tegeltjes. Jammer was toch fan van jullie maar zou nou geen reclame voor jullie... Aroma bad met vieze zwarte randen in relax ruimte veel stof en vieze vloer. In koud dompelbad en zoutruimte missende tegeltjes. Jammer was toch fan van jullie maar zou nou geen reclame voor jullie maken. De prijzen in het restaurant vindt ik ook aan de hoge kant. Succes verder.

Henny

Het was een heerlijke dag ontspannen. Goed kunnen ontspannen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Positieve punten tijdens je bezoek

De rust, ruimte en mooie ligging.

Zou ze niet weten.

Siebren

Weer een heerlijke ontspannen dag, tot de volgende keer.

Positieve punten tijdens je bezoek

Het is voor altijd weer heerlijk genieten.
Vriendelijk personeel.
Top lunch wat iedere keer weer wat nieuws te bieden heeft.

Verbeterpunten of suggesties

Her en der zijn wat tegeltjes weg .
Ze zou je er aan kunnen bezeren.( koude dompel bad bij de Finse sauna binnen op de bodem)

Heerlijk avondje ontspannen!

Positieve punten tijdens je bezoek

We hadden bonnen via vakantieveilingen en hadden vantevoren per mail bevestiging gekregen dat we na de einddatum nog mochten komen, vond ik heel netjes. Mooie sauna, rustgevende omgeving, goed... We hadden bonnen via vakantieveilingen en hadden vantevoren per mail bevestiging gekregen dat we na de einddatum nog mochten komen, vond ik heel netjes. Mooie sauna, rustgevende omgeving, goed kunnen ontspannen. Vriendelijke receptionistes. Netjes dat je in het restaurant gewoon water kunt krijgen. Heerlijke appeltaart!

Verbeterpunten of suggesties

Erg druk bij de entree, zonde om daar in de rij te staan. Salade was niet helemaal naar wens, dit hebben we gemeld maar kregen niet echt een terugkoppeling. De vorige keer dat ik bij Zuiver was... Erg druk bij de entree, zonde om daar in de rij te staan. Salade was niet helemaal naar wens, dit hebben we gemeld maar kregen niet echt een terugkoppeling. De vorige keer dat ik bij Zuiver was waren de sauna's rustgevend, dit keer werd er veel gepraat ondanks dat het allemaal stilteruimtes zijn.