Eenvoud van reserveren
7.8/10
Faciliteiten
Arrangement/ entree

R van Egmond

Een dag Spa Zuiver is een ultieme vakantiedag. Heerlijk eten, drinken en relaxen wat wil een mens nog meer?!

Positieve punten tijdens je bezoek

De faciliteiten zijn fantastisch!

Verbeterpunten of suggesties

Bedienend personeel komt soms onervaren over. Sommige klanten klagen dat ze lang op n drankje moeten wachten.

Met veel plezier weer naar Spa Zuiver geweest

Positieve punten tijdens je bezoek

Het is goed bereikbaar met het OV en het is er groot genoeg waardoor het niet te druk is maar ook niet massaal aan voelt. De sfeer is er goed en voelt luxe en relaxt. Er is veel keuze aan soorten... Het is goed bereikbaar met het OV en het is er groot genoeg waardoor het niet te druk is maar ook niet massaal aan voelt. De sfeer is er goed en voelt luxe en relaxt. Er is veel keuze aan soorten sauna's, er is voor ieder wat wils. Ook fijn dat je er kunt zwemmen. De kleedkamers zijn netjes en ruim en fijn dat de kluisjes gratis zijn!

Verbeterpunten of suggesties

Ik miste soms de geurbeleving. Bijvoorbeeld bij de aroma baden, daar rook je helemaal niks? Ik miste ook de scrubzout bij de douches, jammer dat dat er niet meer is! Daarmee begon eerst altijd... Ik miste soms de geurbeleving. Bijvoorbeeld bij de aroma baden, daar rook je helemaal niks? Ik miste ook de scrubzout bij de douches, jammer dat dat er niet meer is! Daarmee begon eerst altijd gelijk het wellness en spa gevoel. Die lelijke automaten met shampoo en douchegel zien er eigenlijk ook niet uit, hoe handig het ook is. Goed dat het wordt aangeboden dat wel, maar ik miste wel gelijk de conditioner! Ook hiermee verdween na afloop het wellness gevoel, want mijn haar was zo stroef en droog na afloop, jammer! En het aanbod van Palmolive vind ik persoonlijk niks bij één van de douches. Kunnen jullie geen samenwerking aangaan met bv Rituals? Dat zijn pas echte wellness producten, zou perfect passen bij jullie!

Bo

Het was perfect en heerlijk tot rust gekomen

Het was perfect

Niet van toepassing

Marjolein

Vind het altijd fijn om naar Spa Zuiver te gaan; er was een goeie sfeer en hele fijne opgietingen bijgewoond.

Positieve punten tijdens je bezoek

fijne opgietingen, veel enthousiasme bij de opgieters en prachtige muziek

Verbeterpunten of suggesties

van mij zou het personeel meer zichtbaar mogen zijn

Tunca

Ik vond het geweldig mooi spa schoon en netjes zeer tevreden met alles. Zeker een aanrader voor iedereen

Positieve punten tijdens je bezoek

Ja sauna programma's waren geweldig rustgevend.

In het algemeen goed

Positieve punten tijdens je bezoek

Super lekker gegeten van de openbuffet maar aan het hebben we een muis?? onder de tafel gezien.
Maar het eten was lekker!

Verbeterpunten of suggesties

Badden & douches kunnen nog beter schoon gemaakt worden, de randen mogen extra gepoetst worden bedoel ik!

Boon

Een leuke middag gehad!

Positieve punten tijdens je bezoek

Warm water, shampoo en douchgel!

Verbeterpunten of suggesties

Op de carpaccio geen tapenade doen, neem de hele smaak van alles weg!

Bij aankomst vragen of je er al eerder bent geweest!
Bij uitschenken vragen of iemand uitrij kaart heeft!

Marleen

Heerlijk ontspannen dagje in spa zuiver Amsterdam gehad met vriendinnen!

Positieve punten tijdens je bezoek

Een goed onderhouden en schone spa! Heerlijk eten en vriendelijk personeel.

Verbeterpunten of suggesties

Vooraf de ingeplande tijd voor de behandelingen via de mail krijgen zou fijn zijn.

Was weer heerlijk

Schoon, prettig, heerlijk

Verbeterpunten of suggesties

Altijd wachttijd bij aankomst en vertrek ook ivm combinatie fitnesscentrum en poortjes

josé

Een bzoek is altijd weer een luxe !

Het opgieten was één groot feest! Chapeau Rogier

Verbeterpunten of suggesties

meer mogelijkheden voor je badjas, handdoek beter op te hangen
Jammer dat onze witte badjas onvindbaar was of door iemand anders is meegenomen, verwisseld!?!