Eenvoud van reserveren
Service tijdens bezoek
7.8/10
Faciliteiten
Arrangement/ entree

Het was weer geweldig we hebben weer genoten het boufet was top

Nando

Weer helemaal ontspannen van top tot teen! Alsof je in een andere wereld stapt!

De relaxte sfeer.

Verbeterpunten of suggesties

Het was even onduidelijk of de voucher vooraf of achteraf moest worden ingeleverd. Dit kan iets duidelijker op de website vermeld worden.

De chocolade pakking was heerlijk, maar een chocolade proeverij wekte bij ons een andere verwachting dan een schaaltje met voornamelijk koekjes. Jammer!

Positieve punten tijdens je bezoek

Heel lekkere hoofdmassage bij de chocolade pakking! Leuke verrassing!

Verbeterpunten of suggesties

Op de rekening stond de koffie nog apart berekend. Ik neem aan "an honest mistake".

Rob

Mooi maar te druk om ontspannend te zijn

Mooi complex

Verbeterpunten of suggesties

Op Valentijnsdag was het erg druk. Met name in de warme baden zat men als haringen in een ton en ook in het restaurant was het ontzettend druk. Ik adviseer minder mensen toe te laten en wellicht het... Op Valentijnsdag was het erg druk. Met name in de warme baden zat men als haringen in een ton en ook in het restaurant was het ontzettend druk. Ik adviseer minder mensen toe te laten en wellicht het aantal warme baden uit te breien.
Dit was voorlopig ons laatste bezoek aan spa zuiver.

SPAM Mooie spa. Op zaterdag te druk. Rij voor de sauna. Menukaart past niet qua uiterlijk en inhoud bij de stijl van de spa. Broodje met plastic kaas. Douches werken niet goed. Erg glad. Weinig... SPAM Mooie spa. Op zaterdag te druk. Rij voor de sauna. Menukaart past niet qua uiterlijk en inhoud bij de stijl van de spa. Broodje met plastic kaas. Douches werken niet goed. Erg glad. Weinig schoonmaak gezien.

Positieve punten tijdens je bezoek

Mooie spa. Op zaterdag te druk. Rij voor de sauna. Menukaart past niet qua uiterlijk en inhoud bij de stijl van de spa. Broodje met plastic kaas. Douches werken niet goed. Erg glad. Weinig... Mooie spa. Op zaterdag te druk. Rij voor de sauna. Menukaart past niet qua uiterlijk en inhoud bij de stijl van de spa. Broodje met plastic kaas. Douches werken niet goed. Erg glad. Weinig schoonmaak gezien.

Verbeterpunten of suggesties

Mooi saunacomplex, vriendelijk personeel ondanks de drukte op Valentijnsdag.

Positieve punten tijdens je bezoek

De klankschalensessie was heel bijzonder.

Verbeterpunten of suggesties

De vloer (grijze tegels) waren nogal nat en glad.
In de avond met de buitenverlichting soms moeilijk hoekjes te zien van borders, waardoor gestoten.

Op valentijnsdag erg druk maar niet te

Positieve punten tijdens je bezoek

de ruimte is groot pluspunt, ruim opgezet

Verbeterpunten of suggesties

er mag meer controle komen in de stilte sauna's en de kruidenbaden. regelmatig praten mensen te luid.

Fijna sauna met veel mogelijkheden. Ook al was het druk toch genoeg ruimte voor iedereen. Er was te weinig personeel aanwezig in de bar om iedereen te bedienen. Daarnaast vind ik het ook erg jammer... Fijna sauna met veel mogelijkheden. Ook al was het druk toch genoeg ruimte voor iedereen. Er was te weinig personeel aanwezig in de bar om iedereen te bedienen. Daarnaast vind ik het ook erg jammer dat je daar zo weinig hapjes hebt. De hapjes zijn duur en je krijgt kleine porties. Het is jammer dat ze geen mooiere ruimte maken om te eten. Het restaurant is een koude bedoeling en als je er wilt eten moet je reserveren. Er is geen gezellige ruimte met bijvoorbeeld een haardvuur om even lekker te realaxen.

Verbeterpunten of suggesties

Er was te weinig personeel aanwezig in de bar om iedereen te bedienen. Daarnaast vind ik het ook erg jammer dat je daar zo weinig hapjes hebt. De hapjes zijn duur en je krijgt kleine porties. Het is... Er was te weinig personeel aanwezig in de bar om iedereen te bedienen. Daarnaast vind ik het ook erg jammer dat je daar zo weinig hapjes hebt. De hapjes zijn duur en je krijgt kleine porties. Het is jammer dat ze geen mooiere ruimte maken om te eten. Het restaurant is een koude bedoeling en als je er wilt eten moet je reserveren. Er is geen gezellige ruimte met bijvoorbeeld een haardvuur om even lekker te realaxen.

Topdag gehad met heerlijke ontspanning! Ondanks de Valentijn drukte, is er altijd ruimte voor ontspanning..

Was een ruime keuze aan sauna`s. De sfeer was gezellig en mooi ingericht.

Positieve punten tijdens je bezoek

was een ruime keuze aan sauna`s. De sfeer was gezellig en mooi ingericht.

Verbeterpunten of suggesties

enkel min puntje de mensen praten tijdens de sauna sessie.