Smit
Onpersoonlijk, je moet een tijdslot hebben,met een account. Zonder geen toegang , ook niet met een 10 baden kaart. Beveiliging, mensen met badkleding op een niet badkleding dag. Veel kletsende mensen, Hoge parkeerkosten.
Bij aankomst had ik geen slippers of badspullen bij me, maar de balie medewerkster zei dat ze dit zou regelen. Bij het afrekenen bleek er echter 70 euro extra in rekening te worden gebracht voor deze spullen, wat vooraf niet was vermeld, noch in de bevestigingsmail. Na contact per e-mail kreeg ik geen oplossing. Vanwege de slechte communicatie en service kan ik Spa Zuiver helaas niet aanbevelen.
geen aanrader sterker nog een afrader viese douches viese toiletten te veel gepraat in sauna's en geregeld mensen die niet op handdoeken zitten maar lekker zweet plekken op hout achterlaten als je er wat van zegt tegen het personeel vinden ze dat je teveel klaagt of ze zeggen er wat aan te doen maar doen er niets aan het is net een kleuterschool de kledingdagen teveel problemen met de de bezoekers van buitenlandse afkomst en op maandag lijkt het wel homo ontmoetingsdag hier een ZOOITJE daar in het klantonvriendelijke Spa Onzuiver!!!
Geweldig zwembad, bubbelbad en sauna s etc
Heerlijk ontspannen samen met partner een hamam gekregen. Een echte aanrader!
Lekker een dagje relaxen met vrouw spa zuiver. Ik kan het iedereen aan raden. We zijn weer heerlijk op rust gekomen en er lopen ook beveiligers rond voor de veiligheid. Wat veilig aan voelde!
Today i had a sport massage with Peter !! The massage felt totally professional! I was comfortable all the time, my body felt better for it and I would recommend it. ... It was a really good massage, focused exactly where I requested in a lovely setting. I will definitely be going back! ... Amazing!!!! ... Peter is a wonderful man and very kind.. he knows exactly what he is doing and for that I would love to thank him !!
Top dag super relaxed en mooie en schone welness
Irrant met beveiliging
Slecht
Vandaag 2/1 geweest. Niet een heel bijzondere ervaring. Toiletten niet schoon, zwembad koud!, teveel mensen, een carpaccio met heel veel saus, entree prijs hoog. Wat me enorm stoort zijn de parkeerkosten. Nog ns 13,50 dokken toe maar! Beschamend. Vergelijkbare sauna s ( ik noem Ridderrode Santpoort) vraagt 1 euro ! Parkeer geld. Ik ga hier niet meer naartoe.
Zwembad was veeeeel te koud! restaurant onbehagelijk koud! Maanden eerder al gemeld, nog steeds koud! Het
Heerlijke dag wel erg warm maar prima te doen. Als extra service zou rondje water ijsjes leuk zijn geweest wat ze bij andere saunas wel doen met hele warme dagen 30c+ Meer schoonmaken zou wel mogen. De tussen deuren naar de kleedkamers (trap) was echt schandalig zo vies met handen en viezigheid! kleine moeite om dit bij te houden. (Hoe is het dan in de keuken ga je denken) Verder eten was lekker en veel Leuke bediening ook. Al met al heerlijke ontspannen dag met wat aandachtspunten.
ik weet wat ik kan verwachten en dat is iedere keer weer oke.. steeds blij dat ik op tijd ben voor het rozencreme stoombad... zoooo leker ;-).. deze keer was het zwembadwater wel erg koud... dus die heb ik overgeslagen... maar voor de rest zijn alle sauna prima's... aardig personeel!
Het was weer heerlijk!
Spa Zuiver verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Spa Zuiver heeft de volgende resultaten bereikt:
Geweldig zwembad, bubbelbad en sauna s etc
Heerlijk ontspannen samen met partner een hamam gekregen. Een echte aanrader!
Top dag super relaxed en mooie en schone welness
Irrant met beveiliging