Eenvoud van reserveren
Faciliteiten
Arrangement/ entree

Mooi bedrijf en gebouwen

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Tot de volgende keer.
Spa Sport Hotel Zuiver

Lekker ontspannen dagje!Veel keuze uit opgietingen en scrub rituelen, leuk. Mis wel het scrubzout.

Positieve punten tijdens je bezoek

Leuke opgietingen en scrubrituelen.

Scrubzout herintroduceren
Meer kruidenbaden (zitten vaak vol)

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor je review over je bezoek aan onze spa, wat fijn dat je zo'n ontspannen dag hebt gehad. Het scrubzout tast onze leidingen aan daarom hebben we moeten kiezen voor een alternatief. Om je toch bijzondere scrub aan te bieden hebben we een speciaal scrubritueel, wellicht dat je hier de volgende keer aan kunt deelnemen.
Spa Sport Hotel Zuiver

Weer heerlijk genoten van een dagje sauna. Lekker kunnen relaxen.

Positieve punten tijdens je bezoek

Ondanks de drukte van de zondagmiddag toch overal een plekje kunnen vinden

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor je beoordeling over je bezoek, wat fijn dat je zo hebt kunnen releaxen en hebt genoten van je dag. Tot de volgende keer!
Met vriendelijke...

jes

Prima heerlijk dagje gehad.

Ruim opgezet
Vriendelijk personeel.
Fijne sfeer

Beste Jes,
hartelijk dank voor je review, leuk om te lezen dat je een heerlijke dag hebt gehad. Wij hopen je nogmaals te mogen verwelkomen.
Spa Sport Hotel Zuiver

Spa Zuiver is een geweldig fijne plek. Hoe vol je hoofd ook is of hoe uitgeput je lichaam ook voelt; na een bezoek aan Spa Zuiver voel je je altijd beter, rustiger, gezuiverd; lichamelijk en... Spa Zuiver is een geweldig fijne plek. Hoe vol je hoofd ook is of hoe uitgeput je lichaam ook voelt; na een bezoek aan Spa Zuiver voel je je altijd beter, rustiger, gezuiverd; lichamelijk en geestelijk.

Positieve punten tijdens je bezoek

Opgietingen zijn heerlijk. Sauna's zijn goed warm en alles oogt erg schoon.

Verbeterpunten of suggesties

Aantal verbeterpunten: beter aangeven dat in de sauna's STILTE gewenst is. Ik hoor zelfs wel eens mensen met elkaar in discussie gaan over of je wel of niet stil moet zijn in de sauna maar mij lijkt... Aantal verbeterpunten: beter aangeven dat in de sauna's STILTE gewenst is. Ik hoor zelfs wel eens mensen met elkaar in discussie gaan over of je wel of niet stil moet zijn in de sauna maar mij lijkt het handig als de maatstaf is dat je stil bent in de sauna's en overige faciliteiten.
Stortdouche en overige douches moet je zelf kunnen uitzetten! Vooral de hele grote waterval verspilt gedurende de dag liters met water. Ook de stortdouches bij het dompelbad blijven erg lang aan.
Duidelijker communiceren dat je eerst moet douchen alvorens in het dompelbad te gaan. Ik zie zo vaak mensen er in plonsen gelijk vanuit de sauna. Vies!

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor je beoordeling over je bezoek, watleuk om te lezen dat je onze spa zo'n fijne plek vindt. We communiceren op diverse plekken in stilte van de faciliteiten gebruik te maken, helaas kunnen wij hier lastig op controleren. De douches zullen worden vernieuwd, zodat dit beter zal werken. Wij hopen je nogmaals te mogen ontvangen in onze spa.
Spa Sport Hotel Zuiver

We hebben een heerlijk dagje spa gehad. gelukkig waren we vroeg, s middags werd het erg druk. vooral bij de eerste douches weinig ruimte om je badjas op te hangen.

Positieve punten tijdens je bezoek

De rust smorgens vroeg en de grote infraroodcabine!!! vriendelijk personeel.

Verbeterpunten of suggesties

De hygiene kan wat beter, trappranden, vloeren op enkele plaatsen, muren boven bij het lounche gedeelte bij de bedden, veel pluizen en rag op de muren, jammer.
Op de lunchkaart misten we een...
Op de lunchkaart misten we een salde met kaas of e.d. of broodje brie/geitenkaas/mozzarella of zo,

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor je review over je bezoek, wat goed dat je zo'n heerlijke dag hebt gehad. Wij hebben jouw feedback met betrekking tot de hygiene direct doorgezet naar onze facilitaire dienst. Jouw suggesties voor de horeca zullen wij opnemen met onze chef!
Spa Sport Hotel Zuiver

Heerlijk dagje gehad, gelukkig waren we er vroeg, later werd het heel erg druk. Hele leuke op gieting, anders dan anders, heel vrolijk. Jammer dat het watertje bij de warme banken nooit aan staan,... Heerlijk dagje gehad, gelukkig waren we er vroeg, later werd het heel erg druk. Hele leuke op gieting, anders dan anders, heel vrolijk. Jammer dat het watertje bij de warme banken nooit aan staan, medewerkster wist ook niet waarom. Ook de zout sproeier deed het niet, weet daarom ook niet of je er toch baat bij had. Lunch heerlijk.

De op gieting

Verbeterpunten of suggesties

In de middag beneden koffie kunnen drinken.
Fontein aan bij de warme banken.
Zout sproeier aan zetten.

Beste heer/mevrouw,
hartelijk dank voor je review over je bezoek, fijn om te lezen dat je een heerlijke dag hebt gehad en dat je de opgieting zo positief hebt ervaren. Wij zullen jouw opmerking over de zoutsproeier en het watertje in het caldarium doorsturen naar onze technische dienst zodat dit nagekeken kan worden.

G. Riahi

Zeer ontspannen sfeer en heerlijk genoten.

Positieve punten tijdens je bezoek

Sfeer is goed en alles doet wat het moet doen

- douches aan het begin kunnen verbeterd worden
- draaiknop is klein en is onhandig in gebruik
- douches aan het begin kunnen verbeterd worden
- draaiknop is klein en is onhandig in gebruik
- koud/warm kleuren aangeven ( je ziet mensen letterlijk pielen met die draaiknop om de warm of koud te vinden)

- het uitdelen van de rituals tester vonden wij een domper en te commercieel, past niet bij een sauna.
- Beter om een tester mee naar huis te geven bij het afrekenen als een soort goodie

Beste G. Riahi,
Beste G. Riahi,
Bedankt voor deze review over je bezoek, fijn om te lezen dat je zo hebt genoten. De douches zullen worden verbeterd, zodat deze makkelijker in gebruik worden. Wij hopen je nogmaals te mogen verwelkomen in onze spa.
Spa Sport Hotel Zuiver

Fijne middag weer gehad, maar veel te druk! Tijdens de opgieting zaten we echt schouder aan schouder en stonden er volgens de saunameester 70 jus d'orange klaar en hoopte hij dat dit genoeg zou... Fijne middag weer gehad, maar veel te druk! Tijdens de opgieting zaten we echt schouder aan schouder en stonden er volgens de saunameester 70 jus d'orange klaar en hoopte hij dat dit genoeg zou zijn. 70 man tijdens een opgieting?! Zou echt fijn zijn als hier een maximum aantal deelnemers ingesteld kan worden.

Positieve punten tijdens je bezoek

De nieuwe infrarood sauna is mooi geworden!

Verbeterpunten of suggesties

De opgieting is veel te druk en over het algemeen was het ook te druk in de sauna.

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor je beoordeling over je bezoek aan onze spa. Fijn om te lezen dat je een prettige middag hebt gehad. We willen graag iedereen de kans geven om een opgieting te ervaren daarom werken wij niet met kaartjes en/of beschikbaarheid maar we zullen jouw opmerking over de drukte tijdens de opgieting doorzetten naar de saunameester.
Wij hopen je nogmaals te mogen ontvangen in onze spa.
Spa Sport Hotel Zuiver

Ondanks dat het afgelopen vrijdag drukker was dan ik ooit heb meegemaakt, blijkt er toch voldoende plek steeds. Soms even wachten maar dan kies je wat anders en dan komt het goed.

drukte lost zich op.

Beste heer/mevrouw,
hartelijk dank voor je review over je bezoek. Fijn om te lezen dat je ondanks dat het wat drukker was van alle faciliteiten hebt kunnen genieten. Tot de volgende keer!