Eenvoud van reserveren
Service tijdens bezoek
7.8/10
Faciliteiten
Arrangement/ entree

Als voor het vijfde jaar hebben wij tweede kerstdag bij Spa Zuiver in Amsterdam doorgebracht.
Heerlijk ontspannen en lekker dichtbij, want wij wonen in Amsterdam.

Positieve punten tijdens je bezoek

Aardig personeel, schoon en ruikt altijd lekker in het gebouw.

Verbeterpunten of suggesties

De lunch vinden wij ieder jaar helaas minder worden. Er is weinig keuze in vlees of vis en dit jaar miste wij ook een lekkere aangemaakte salade.

Beste heer/mevrouw,
Wat leuk dat jullie ons iedere kerst bezoeken, wat jammer dat jullie de lunch zo hebben ervaren wij zullen dit met de betreffende afdeling bespreken en hopen jullie volgend jaar positief te kunnen verrassen.
Tot de volgende keer!

Jeannette Siemensma

Heerlijke dag alleen het eten voor die prijs viel me erg tegen.

Attente medewerkers

Beste Jeannette,
hartelijk dank voor je beoordeling over je bezoek, wat fijn dat je een heerlijke dag hebt gehad.
Wij zullen jouw feedback over de prijzen in het restaurant doorsturen naar...
Beste Jeannette,
Wij zullen jouw feedback over de prijzen in het restaurant doorsturen naar de betreffende afdeling. Desondanks hopen we je nogmaals te mogen verwelkomen.

Katja

Zuiver is altijd weer een fijne beleving, veel keuze voor je geld. Bijzonder fijn ook het buitencomplex en het van binnen naar buiten doorlopende zwembad.

Positieve punten tijdens je bezoek

Ik ben altijd héél blij met de opgietingen en de zorg die de saunameesters hieraan besteden! Fijn, dat er tijdens de vakantieperiode extra opgietingen zijn, dan kun je tenminste rustig zitten. Ik ben altijd héél blij met de opgietingen en de zorg die de saunameesters hieraan besteden! Fijn, dat er tijdens de vakantieperiode extra opgietingen zijn, dan kun je tenminste rustig zitten.
Ik had vorige keer een hinderlijk, bonzend geluid gemeld in het Caldarium binnen. Dat is verholpen, wat fijn!

Verbeterpunten of suggesties

- Ook tijdens de weekeinden om de 1 1/2 uur een opgieting in de Finse Sauna, nu moeten vaak mensen worden weggestuurd omdat het te vol is. - Iets doen aan de constructie van de stoomtempel buiten.... - Ook tijdens de weekeinden om de 1 1/2 uur een opgieting in de Finse Sauna, nu moeten vaak mensen worden weggestuurd omdat het te vol is. - Iets doen aan de constructie van de stoomtempel buiten. Omdat het zo hinderlijk is dat er altijd wel hete druppels op je vallen, ga ik er niet meer naar toe...
- Reserveren: vermeld op de website, als met bepaalde dagen een bepaald arrangement NIET te boeken is. Ik wilde een van de Rituals-arrangements boeken met de 2e kerstdag. Pas na bellen met Zuiver (en de medewerkster moest ook nog iemand raadplegen) bleek, dat met de kerst alleen de kerst-arrangementen te boeken waren.

Paulien Cornelisse

Voor mij de lekkerste en mooiste sauna. Op en top ontspanning en heerlijk eten en lieve bediening! Kortom; geweldig??

Positieve punten tijdens je bezoek

Alles is mooi en rustig om je heen zodat zowel de geest als je lijf helemaal in ontspanning komt!

Verbeterpunten of suggesties

Eigenlijk niet, dus helemaal goed zoals het is!

Beste Paulien,
Bedankt voor jouw mooie beoordeling over onze spa. We ontvangen je graag weer!

Het was zo heerlijk.

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor je review en fijn om te lezen dat je een heerlijk bezoek hebt gehad.
Tot de volgende keer!
Spa Sport Hotel Zuiver

Gisteren met een vriendin sauna dagje gedaan. Was heerlijk.

Positieve punten tijdens je bezoek

Fijne nieuwe infraroodsauna gekomen.
Geweldige opgietingen door enthousiaste medewerker.

Verbeterpunten of suggesties

Informatie over hoe je een saunagang doet, d.m.v. Informatiebordjes. Het wordt vaak verteld door de opgietmedewerker maar veel mensen weten niet hoe het in zn werking gaat.
De douches wat...
De douches wat langer aanblijven en gelijkmatiger zijn afgesteld. De ene was te hard de andere kwam amper water uit.
Tappunten om water te tappen.

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor je beoordeling over je bezoek, fijn dat jullie het heerlijk hebben gehad en de opgietingen en infraroodcabine positief zijn opgevallen.
Bij de receptie en...
Beste heer/mevrouw,
Bij de receptie en beautybalie zijn kaartjes beschikbaar met tips voor een goede saunaronde. Jouw opmerking over de douches zullen wij doorsturen naar onze technische dienst.
Wij hopen je nogmaals bij ons te mogen verwelkomen.
Spa Sport Hotel Zuiver

Afgelopen weekend bij spa zuiver geweest met vriendinnen. We hebben een lekker dagje ontspanning gehad. Het grote minpunt van de dag was het eten. Savonds hebben we het diner in het restaurant... Afgelopen weekend bij spa zuiver geweest met vriendinnen. We hebben een lekker dagje ontspanning gehad. Het grote minpunt van de dag was het eten. Savonds hebben we het diner in het restaurant genuttigd. Een biefstuk met pepersaus besteld alleen de saus was er bijna niet. Toen we wat saus erbij vroegen kregen we voor 2 personen een heel klein bakje wat amper met 2 personen te delen was. Als toetje panacotta van witte chocolade en dit was smakeloos. Het was echt een teleurstelling na een dag ontspannen.

Positieve punten tijdens je bezoek

Goede sauna. Mooi ingericht.

Verbeterpunten of suggesties

De keuken. Het eten in het restaurant viel echt tegen en de prijs is daarvoor ook te hoog. Zonde en een teleurstelling na zo'n dag ontspannen.

Beste heer/mevrouw,
hartelijk dank voor je review en uitgebreide feedback, wat jammer om te lezen dat het diner niet aan je verwachtingen heeft voldaan. Wij zullen jouw opmerkingen met onze horeca afdeling bespreken zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Wij hopen je desondanks nogmaals te mogen verwelkomen in onze spa.

Bert

Een bezoek aan Spa Zuiver is bijzonder verkwikkend.

Positieve punten tijdens je bezoek

De riante ruimte van het gehele complex. De opgietingen zijn altijd weer een belevenis en worden uitstekend begeleid.

Verbeterpunten of suggesties

Behalve dat het restaurant prijzig is, laat de bediening soms te wensen over. Bedienend personeel lijkt soms meer aandacht voor elkaar te hebben dan voor de gast. (En die aandacht was geen overleg... Behalve dat het restaurant prijzig is, laat de bediening soms te wensen over. Bedienend personeel lijkt soms meer aandacht voor elkaar te hebben dan voor de gast. (En die aandacht was geen overleg in het kader van het werk.)

Beste Bert,
Beste Bert,
hartelijk dank voor je review over je bezoek aan onze spa. Jouw verbeterpunten en suggesties over het restaurant zullen wij bespreken met de betreffende afdeling, zodat wij onze service kunnen verbeteren. Wij hopen je nogmaals te mogen verwelkomen in onze spa.

Altijd genieten!

Positieve punten tijdens je bezoek

Opgietingen zijn heerlijk, genoeg keuze aan sauna's en baden. Mooie sauna.

Verbeterpunten of suggesties

Mensen van de fitness die het zwembad gebruiken als sport zwembad tasten de rustige sauna sfeer aan. Zaterdag oefende iemand zijn borstcrowl met een duikbril op.. duikbril in een naaktsauna is raar... Mensen van de fitness die het zwembad gebruiken als sport zwembad tasten de rustige sauna sfeer aan. Zaterdag oefende iemand zijn borstcrowl met een duikbril op.. duikbril in een naaktsauna is raar plus dat grove gespetter en het voor niemand aan de kant gaan is een enorme buzz kill. De website werkt slecht mobiel/ipad. Restaurant is qua smaken niet bijzonder.

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor je beoordeling over je bezoek. Wij begrijpen dat het raar is dat iemand met zijn duikbril op gebruik maakt van de spa, dit is niet toegestaan en mocht dit gezien worden zal hij/zij hier ook op aangesproken worden door een van onze medewerkers. Wij zullen dit doorsturen naar onze collega's.
Wij hopen je desondanks nogmaals te mogen ontvangen.
Spa Sport Hotel Zuiver

Vandaag bij spa Zuiver geweest. Een heerijk dagje ontspannen. We besloten om daar ook te dineren voordat we naar huis gingen en dit viel helaas erg tegen. Een biefstuk met pepersaus waar de saus... Vandaag bij spa Zuiver geweest. Een heerijk dagje ontspannen. We besloten om daar ook te dineren voordat we naar huis gingen en dit viel helaas erg tegen. Een biefstuk met pepersaus waar de saus heel erg ver te zoeken was. Maar een beetje bijgevraagd omdat er echt zo goed als niets op het bord lag. Kregen een mini bakje saus erbij voor 2 personen. Als toetje panacotta van witte chocolade. Ook dit was een teleurstelling. Panacotta was echt smakeloos. Erg zonde na zo'n dag lekker ontspannen waarbij je het aan alle gemakken voorzien is.

Heerlijke sauna's

Verbeterpunten of suggesties

Diner viel erg tegen. Als je ergens saus bij krijgt moet dat ook echt bij het gerecht zitten en niet drie druppels. Dessert moet ook beter op smaak gemaakt worden.

Beste heer/mevrouw,
hartelijk dank voor je beoordeling over je bezoek aan onze spa. Fijn om te lezen dat jullie hebben kunnen ontspannen. Jouw feedback over jullie diner zullen wij bespreken met de horeca afdeling zodat wij onze dienstverlening en service kunnen verbeteren. Wij hopen jullie desondanks nogmaals te mogen verwelkomen in onze spa.