9.1 /10

checkbox94% beveelt Spaanse Jurk NL / Prinsessenjurken.com aan!

Katrijn

Schoenen

Lucia Yu

excellent

Princess shoes

Nika Calcoen

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Snelle verzending maar slechte kwaliteit: er zat al meteen een scheur opzij, en de broche brak… Na een uurtje aan of zo.

Rapunzel jurkje

Vlotte levering

Schoentjes met hakjes voor kleindochter

Jacq

Product of service:
Jurk van katoen die polyester was . Veel te duur . 8.25 retourkosten moeten betalen .

Antwoord Spaanse Jurk NL / Prinsessenjurken.com

Jammer dat u het nodig vond om deze reactie te plaatsen. Uw onbehoorlijk taalgebruik vanaf het eerste moment van communicatie met ons zegt meer over u dan over ons bedrijf. Vriendelijkheid kost immers niets. U bent de uitzondering op de duizenden tevreden klanten die wij hebben. U koopt een "sale" jurkje voor 15 euro. en bent niet tevreden over de kwaliteit. Dat kan natuurlijk. Retourkosten zijn altijd voor de klant indien het product wordt teruggestuurd en er geen omruiling is. Het is aan uw zelf te wijten dat wij uit coulance de retourkosten niet vergoeden.

Geantwoord op

SterSterSterSterLege ster

Vlotte, prettige bezorging. Goed verpakt.

Prinsessen schoenen paars

Liesbeth

Keurig verzorgd mooie jurken

Elsajurk

Anouk

Snelle levering en alles naar tevredenheid ontvangen.

jurk, vleugels regenboog en unicorn haarband

Nien

Goede respons op de chat op de website. De kwaliteit van de jurk is uitmuntend! Hadden een elsa jurk besteld en de details waren geweldig. Verzending ging snel, alleen wordt t verzonden met GLS. Laat GLS nou niet de fijnste vervoerder zijn dus houdt hier rekening mee. Absoluut een aanrader als je op zoek bent naar een prachtige jurk voor je prinses.

Marijke

Top bedrijf

Prinssessejurken

Spaanse Jurk NL / Prinsessenjurken.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Spaanse Jurk NL / Prinsessenjurken.com heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 23 mei 2012

Spaanse Jurk NL / Prinsessenjurken.com

Spaansejurk Nederland ofwel Spaansejurk.nl is samen met Prinsessenjurken.com onderdeel van Fiesta International en sinds 2009 actief op de Nederlandse markt met het grootste assortiment betaalbare Spaanse jurken, prinsessen jurken, schoenen en accessoires voor kinderen en volwassenen. Tevens leveren wij onze verkleedkleding binnen heel Europa en ook buiten Europa. Onze webwinkel is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

Nering Bögelweg 113

Jacq

Antwoord Spaanse Jurk NL / Prinsessenjurken.com

Geantwoord op

SterSterSterSterLege ster

Vlotte, prettige bezorging. Goed verpakt.

Prinsessen schoenen paars

Liesbeth

Keurig verzorgd mooie jurken

Elsajurk

Anouk

Snelle levering en alles naar tevredenheid ontvangen.

jurk, vleugels regenboog en unicorn haarband

Nien