Spando

Thomas

Mooi plafond gemonteerd. Jan is een topmonteur en denkt met je mee wat de beste oplossing is. Spando (Jan) is net dat beetje extra wat ze onderscheid van andere.

PB van den Abeelen

Heel tevreden met onze plafond met lichtjes zeer deskundige monteur die goed en netjes werkt top

Van kempen

Fijn bedrijf goed met elkaar overlegt wanneer en hoe de werkzaamheden werden uitgevoerd , uitstekend en netjes gewerkt.
Top gedaan en het ziet er perfect en mooi uit . Monteur ook mee gedacht...
Top gedaan en het ziet er perfect en mooi uit . Monteur ook mee gedacht over het plaatsen van schakelaar in het plafond voor de verlichting

Dirk & Bea Hageman

Wij hebben jaren gezeten met een slecht afgewerkte plafon in woonkamer. In 2023 contact gezocht met dit bedrijf i.v.m. eventueel het plaatsen van een spanplafon om onze probleem voor eeuwig kunnen... Wij hebben jaren gezeten met een slecht afgewerkte plafon in woonkamer. In 2023 contact gezocht met dit bedrijf i.v.m. eventueel het plaatsen van een spanplafon om onze probleem voor eeuwig kunnen oplossen.
De eerste kennismaking met de verkoper, was een prettig en duidelijk en het juiste verhaal om ons probleem op te lossen.
Wij hebben toen een aankoop gedaan met plaatsing binnen een jaar.
Dit was een prettig toezegging om het financieel te kunnen bekostigen.
Na 12 maanden de afspraak gemaakt om te plaatsen. Dit is toen ook uitgevoerd door hun plaatsingsmonteur een zeer ervaren persoon en ook een prettige kerel in zijn omgang, die ook duidelijk vanuit zijn ervaring aangeeft hoe de lichtpunten het beste kunnen worden geplaatst 13x inbouw spotjes en 2x plafon lichtpunten.
Het eindresultaat is dan ook boven verwachting, strak en prefect en volgens onze wensen.
Een zeer mooi plafon zou als ik al jaren had gewenst.
Al het personeel zijn prettige mensen en in omgang en zeker niet opdringerig de klant is daar nog koning.

Chaimel

Verkoper is langs geweest om alles op te meten en uit te leggen. Vervolgens heeft Jan hier 2 dagen hard gewerkt om het een mooi geheel te maken. Erg blij met mijn nieuwe plafond. Bedankt.

Nieuwenhuis

Blij met het eindresultaat en hoe de monteur dit heeft geïnstalleerd. Netjes en bekwaam bedrijf.

Familie Van Berkel

Nog nooit met een bedrijf zaken gedaan dat zo de nadruk legt op geld. Fijne monteur die ons een mooi plafond heeft bezorgd. Vijf sterren waard. Voor de rest van het proces een ster dus gemiddeld 3.... Nog nooit met een bedrijf zaken gedaan dat zo de nadruk legt op geld. Fijne monteur die ons een mooi plafond heeft bezorgd. Vijf sterren waard. Voor de rest van het proces een ster dus gemiddeld 3. Jammer dat dit zo heeft moeten gaan.

Erik

Verkoper correct en vriendelijk. Alle afspraken goed nagekomen. Montage en afwerking geweldig en zeer
Goed afgemonteerd..werk schoon opgeleverd..

Leon van Alphen

Hele fijne samenwerking met de monteur, zeer professioneel en zeer goed product geïnstalleerd. Wij zijn erg tevreden met Spando en met name de leuke gezellige monteur. Dikke aanrader dit bedrijf.

Sarah Martens

Heel vriendelijke en correcte service. Een aanrader!