7.8/10
Betaalgemak

Mijnheer Jan van Griensven

Breed aanbod en redelijke prijzen

Die Qual der Wahl, breed aanbod in alle categorieën

Omschrijving van de wijnen is vaak onvoldoende om gericht te kunnen kiezen, kan een rubriekje Favoritos,of plaquette de pre iOS o.i.d. worden gemaakt.

Ruud

Op de site staat alleen bij de kleine lettertjes te lezen dat de levertijd heel erg lang is. Bij de bestelde wijn zelf staat bij het bestellen niets over het feit dat ik er drie weken op zou moeten... Op de site staat alleen bij de kleine lettertjes te lezen dat de levertijd heel erg lang is. Bij de bestelde wijn zelf staat bij het bestellen niets over het feit dat ik er drie weken op zou moeten wachten. De wijn kwam pas binnen toen de gelegenheid waarvoor die bedoeld was al lang voorbij was.
Toen ik een mail kreeg dat de wijn werd verzonden, bleek dat bij navragen te betekenen dat de wijn naar het bedrijf is verzonden en nog niet naar mij. Te veel onduidelijkheid.

Snelle reacties op berichten met vragen, goed assortiment

Duidelijker vermelden dat bestellen niet betekent dat je de wijn binnen een week in huis hebt.

Frank Raman

As usual : top service !

Je kan alle wijnen per fles aankopen wat ideaal is om nieuwe dingen te leren ontdekken. Ook het aanbod is waanzinnig groot in alle prijsklassen !

Misschien iets te hoge verplichting qua aankoopbedrag vooraleer de verzendingskosten gratis zijn ...

Mijnheer Maarten Gottmers

Al jaren een betrouwbare leverancier

Snelle levering goede wijnen scherpe prijzen

Wilko Visser

Heerlijke wijnen, snelle en goede levering!

Beschrijvingen kloppen met hoe ik de wijnen ervaar.

G. Cools

(Bewerkt)

Reageert niet op een e-mail. Geen factuur ingesloten

Belt direct op en start verbeterpunten op.
Zorgt dat klacht wordt opgelost

Reageren op mails

Reactie Spanjewijn.nl:

Vervelend dat u eea niet ontvangen heeft. Wij hebben namelijk daadwerkelijk wel een bevestiging en factuur gemaild. Uw order is binnen twee werkdagen geleverd waardoor wij dachten aan al uw wensen... Vervelend dat u eea niet ontvangen heeft. Wij hebben namelijk daadwerkelijk wel een bevestiging en factuur gemaild. Uw order is binnen twee werkdagen geleverd waardoor wij dachten aan al uw wensen voldaan te hebben. Vandaag daarom opnieuw de factuur aan u gemaild. Veel plezier met de wijnen

Mijnheer H.J. Robinson Robinson

Top bedrijf

Prachtige verzameling wijnen.

Jos

Perfecte Cava op een excellente manier geleverd

Goed assortiment

Andere koeriersdienst

Berry Odenhoven

We moesten erg lang wachten enige minpunt

Niks bijzonders gewoon een site waar je deze wijn kunt bestellen. De AH verkoopt deze niet meer.

Snellere levering

Rick Wezenaar

Prima bezorging

snelle bezorging

als je voor meer dan 100 euro aan goederen besteld krijg je bij veel andere webshops gratis verzending. hier niet, helaas.