7.8/10
Betaalgemak

Snel en goed

snelheid van levering

nvt

Bestellen en zo ging makkelijk. Levering was wel wat langer dan op de site stond maar daar ben ik wel over gemaild.

nvt

Leveringstijd beter communiceren op de site

Ingrid Z.

Goede communicatie. Grote keuze.

Heel gemakkelijk dat je zelf het aantal flessen kunt bepalen dat je wilt bestellen.

Super service!!

Mooi assortiment en flexibel ophalen

Uitstekend

Snelheid en duidelijkheid.

Alleen maar goede ervaringen.

Opvallend goede prijzen.

Afleveringstijden van UPS erg ruim. Zouden wat preciezer kunnen zijn.

Vorige week Vizcarra wijn gekocht, inderdaad een prachtige wijn. Wij gaan de wijnen van Spanjewijn verder verkennen!

Keurige afhandeling goede informatie over levering

Uitgebreide selectie en goede beschrijving van de wijnen

Volgens mij is dan zaterdag de bezorg dag en niet de volgende dinsdag. Snellere levering. Betere informatie door DPD. Op vrijdag een mail ontvangen van DPD, bezorging volgende werkdag.
Volgens mij is dan zaterdag de bezorg dag en niet de volgende dinsdag.

Kleinere verpakkingen, dozen van 6 flessen.

Niels van Heteren

Een bedrijf dat zeer duidelijk in de communicatie is. Wij halen hier onze wijnen af en er wordt altijd direct en goed gecommuniceerd als een wijn niet op voorraad is. Verder zijn de... Een bedrijf dat zeer duidelijk in de communicatie is. Wij halen hier onze wijnen af en er wordt altijd direct en goed gecommuniceerd als een wijn niet op voorraad is. Verder zijn de afhaalmogelijkheden zeer flexibel en zijn Ies en Mary allebei goede aanspreekpunten voor alles en nog wat.

Afhalen, informatie, assortiment, personeel.

Niet alle wijnen zijn op voorraad en moeten eerst uit Spanje komen. Daardoor kunnen wij niet alle wijnen aanbieden aan onze klanten, omdat wij aan een snelle levertijd vastzitten. Dat is opzich wel... Niet alle wijnen zijn op voorraad en moeten eerst uit Spanje komen. Daardoor kunnen wij niet alle wijnen aanbieden aan onze klanten, omdat wij aan een snelle levertijd vastzitten. Dat is opzich wel jammer.

Positief

nee