9.6 /10

checkbox98% beveelt SpaOnline.com aan!

Suzan

Super

Uw beoordeling:
Al een behoorlijke periode maak ik gebruik van de site. Het is duidelijk en overzichtelijk en fantastisch dat je korting kunt krijgen op een sauna bezoek.

André Aretz

Super relax om korting te activeren

Uw beoordeling:
Heel erg gemakkelijk om korting incl. voucher te activeren. Vervolgens naar de sauna naar keuze gaan en daar bij het afrekenen de korting te gebruiken. Vervolgens krijg je dan een nieuwe voucher code die een jaar geldig is. Als frequente saunabezoekers kan de korting dus aardig oplopen.

Noortje

Zeer tevreden

Uw beoordeling:
Op zoek naar korting voor sauna entree, Dat viel niet mee. Spa online kwam ik tegen op internet, En de actie even apart gezet. Kaarten besteld, betaald en geprint als bewijs, En dat voor een mooie prijs! Tevreden dat ben ik zeker wel hoor, Ik geef jullie website dan ook zeker aan anderen door.

R

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Geen reactie

Uw beoordeling:
Ik wil mijn aankoop ongedaan maken, maar krijg na verschillende mails nog steeds geen reactie.

Ontspannen

Uw beoordeling:
Fijn dagje gehad. Vriendelijke mensen en mooie schone sauna.

Heidi

Heerlijk dagje relaxen

Uw beoordeling:
Gunstig om met een voucher voordeliger een dagje sauna te doen. Simpel en praktisch zonder te hoeven printen. Naar onze favoriete sauna.

Anneke

Koud water

Uw beoordeling:
Het was weer heerlijk om in de sauna te zijn. Wel een minpuntje. Het water in het zwembad was koud,dat was al bekend bij onze binnenkomst om 12.30 was netjes geweest als die even gemeld was. Ook bij de opgieting liet helaas de kachel het afweten . Dat kan gebeuren, geen punt. Later op de middag,begin de avond,was het water in het \"zweef \"bad ,ook stukke kouder. Met het afrekenen,maakte ik hier een melding van. Zeker niet in boze woorden,zeer beslist niet. Maar het antwoord van de medewerkster was niet bepaald echt service netjes te noemen.Het viel me erg tegen. Dit verdiende geen schoonheids prijs. Erg jammer. Maar de dag was wel heel fijn hoor. Ook heerlijk gegeten.

Heerlijk ontspannen

Heerlijk dagje weggeweest en volledig tot rust gekomen

Anie

Fijn bedrijf

Fijne kortingen en snelle service

Arnout Schonk

Uitstekend

Uw beoordeling:
Op een snelle manier een leuke korting gekregen voor mijn saunabezoek, één aanrader voor iedereen die wel eens een dagje naar een spa/sauna gast.

Eddie van Leeuwen

Voordelig naar de sauna

Uw beoordeling:
Eenvoudig een ticket met goede korting kopen. Makkelijk inwisselen en reserveren bij het gewenste wellnessresort.

Sandra

Mooie, fijne, gastvrije sauna beleving

Uw beoordeling:
Een niet al te grote en mooie sauna waar we van de meeste sauna’s genoten hebben. De opgieting goed warm. Muziekkeuze had wat mij betreft anders kunnen zijn. Smaken verschillen natuurlijk. Erg schoon. Heerlijk eten, vriendelijk gastvrij personeel. De relaxstoelen wil je bijna niet meer uitkomen, zo lekker zitten ze. De rustruimte kom je echt tot rust. Kortom een fantastische dag gehad bij de sauna in Son en Breugel. De 5 sterren ⭐️ zijn verdiend Dank jullie wel 💕💖

Anna

Heerlijk dagje ontspannen

Uw beoordeling:
Bij saunapark Epe kun je heerlijk ontspannen in diverse sauna’s in een ongedwongen ambiance. Vriendelijk personeel en een schone omgeving

Ellen Kilkens

Super sauna

Uw beoordeling:
Deze sauna heeft voor mij echt alles om een heerlijke dag te relaxen. Heel fijn personeel en ze geven je een warm gevoel al bij binnenkomst. De faciliteiten zijn allemaal netjes. De keuken is echt erg goed.

Roeland van heck

Zeer goed

Mooie korting gekregen lekker naar de sauna gewest

SpaOnline.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

SpaOnline.com heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • checkEerste review geschreven op 18 juni 2015

SpaOnline.com

De grootste en voordeligste booking site voor alle Sauna's en Thermen in Nederland en België

Bahialaan 600

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Geen reactie

Ontspannen

Uw beoordeling:
Fijn dagje gehad. Vriendelijke mensen en mooie schone sauna.

Heidi

Heerlijk dagje relaxen