marijkebijnen

Pink ribbondag in Welnessboot te Mill,wij konden niet naar binnen op gereserveerde datum!

Uw beoordeling:

Natuurlijk moeten jullie weten dat er een speciale verwendag in de sauna te Mill was op dinsdag 11 oktober. Ik had gewoon netjes kaartjes gereserveerd op die datum en ter plekke konden... Natuurlijk moeten jullie weten dat er een speciale verwendag in de sauna te Mill was op dinsdag 11 oktober. Ik had gewoon netjes kaartjes gereserveerd op die datum en ter plekke konden wij,logisch,toch niet naar binnen.

Schut

5 sterren

Goed.

Riky

Heel tevreden

Uw beoordeling:

Het bestellen ging gemakkelijk en de e-tickets kwamen per ommegaande in de mailbox. Ik ben er heel tevreden over.

mevrouw Kroes

Snelle service

Uw beoordeling:

Op het laatste moment moest ik nog snel een cadeautje voor mijn zusje regelen. Gelukkig had ik het via deze site dat binnen een paar seconden voor elkaar en nog een arrangement met korting ook. Erg... Op het laatste moment moest ik nog snel een cadeautje voor mijn zusje regelen. Gelukkig had ik het via deze site dat binnen een paar seconden voor elkaar en nog een arrangement met korting ook. Erg fijn.

Arjan

Soepele service

Uw beoordeling:

Heldere site en goede aanbiedingen! Als je goedkoper naar de sauna wilt kan ik je deze site zeker aanraden.

Leonoor

Ruime opzet welness met aandacht voor de horeca

Uw beoordeling:

Heerlijk relaxte dag gehad in Spa Zuiver. Vind het fijn dat het Welness gedeelte ruim opgezet is met grote sauna\'\'s. Zo zit je niet op elkaar. Helaas wat verbouwing waardoor de doucheruimte... Heerlijk relaxte dag gehad in Spa Zuiver. Vind het fijn dat het Welness gedeelte ruim opgezet is met grote sauna\'\'s. Zo zit je niet op elkaar. Helaas wat verbouwing waardoor de doucheruimte buiten niet beschikbaar was. Opgieting ceremonie was heerlijk. Inrichting van rustruimte had op ons een \"kille\" (lees sfeerloos als in een hotel) indruk. Minpuntje voor mij vond ik de horeca. Of niemand bij de bar aanwezig of echt je best moeten doen om iets te bestellen. Dat is me meerdere malen gebeurd. Dat vind ik jammer, want op deze dag was er geen topdrukte. Al met al wel een relaxte dag!

Niek Vermeij

Prima service en klant vriendelijk

Uw beoordeling:

Mijn gekregen kadobon was net verlopen en SpaOnline was zo vriendelijk om de bon met 2 weken te verlengen zodat ik er toch gebruik van kon maken alleen werkte het bestellen via de website nu niet... Mijn gekregen kadobon was net verlopen en SpaOnline was zo vriendelijk om de bon met 2 weken te verlengen zodat ik er toch gebruik van kon maken alleen werkte het bestellen via de website nu niet meer (want officieel verlopen) en na een telefoontje werd alles netjes opgelost en hebben we een heerlijke dag in een sauna beleeft. Bedankt SpaOnline!

José

In één woord: heerlijk!

Uw beoordeling:

Entree met korting, snel besteld, meteen te downloaden en dan heerlijk de sauna in!

René

Met korting naar de sauna.

Uw beoordeling:

via SpaOnline .com kan ik met korting naar een sauna in de buurt. Met de uitgeprinte bon, reserveer ik op de site van de sauna. Veel makkelijk dus.

J. Vooges

Waar is die 6e ster?

Uw beoordeling:

Super vriendelijke geholpen door, naam heb ik niet onthouden helaas. Bij het bellen voor informatie heb ik een super lief meisje aan de telefoon gehad die mij keurig netjes door het hele afrekenmenu... Super vriendelijke geholpen door, naam heb ik niet onthouden helaas. Bij het bellen voor informatie heb ik een super lief meisje aan de telefoon gehad die mij keurig netjes door het hele afrekenmenu heeft geholpen. Dankjulliewel daarvoor. Groet J. Vooges