Ria

Lekker voordelig genieten

Uw beoordeling:

Snel en voordelig genieten en relaxen.

Annette van Haaster

Sauna bezoek met korting

Uw beoordeling:

Via SpaOnline.com is het mogelijk om met korting sauna\'s te bezoeken met een landelijke dekking. De korting kan oplopen tot 70%. Dit is snel en efficiënt geregeld. Veilig betalen met o.a. Ideal... Via SpaOnline.com is het mogelijk om met korting sauna\'s te bezoeken met een landelijke dekking. De korting kan oplopen tot 70%. Dit is snel en efficiënt geregeld. Veilig betalen met o.a. Ideal en je kan ook gelijk je voucher uitprinten.

Mies ter Horst

Vier sterren

Uw beoordeling:

Prima site im kaarten te kopen

C.

Wat een service! Geweldig.

Uw beoordeling:

Ik wilde onlangs naar de sauna en zocht op de dag zelf nog een kortingsactie. Die had ik gevonden bij Spa online. Door onverwachte omstandigheden ging het bezoek niet door en moest ik annuleren.... Ik wilde onlangs naar de sauna en zocht op de dag zelf nog een kortingsactie. Die had ik gevonden bij Spa online. Door onverwachte omstandigheden ging het bezoek niet door en moest ik annuleren. Tegen de klok van zes, eigenlijk was het klokslag zes uur belde ik nog op. En de dame aan de telefoon heeft me ontzettend fijn geholpen. Ik was net op tijd met annuleren. Wat fijn dat ze de telefoon nog op nam. Ik kon gewoon een nieuwe datum ingeven en als dat niet lukte dan zou ik dat ook kunnen verzetten. Ik was enorm blij en nu heb ik toch nog een leuk sauna uitje in het vooruitzicht. Dankjewel medewerkster van SpaOnline.

Henri Ketelaars

Meer dan uitstekend!

Uw beoordeling:

Heb voor de eerste maal vouchers besteld. Ging uitstekend en meteen reactie. Vervolgens via email contact gehad met klantenservice vanwege onvoorziene omstandigheden. Dat is werkelijk Super top... Heb voor de eerste maal vouchers besteld. Ging uitstekend en meteen reactie. Vervolgens via email contact gehad met klantenservice vanwege onvoorziene omstandigheden. Dat is werkelijk Super top opgelost. Zeer vriendelijk contact gehad met klantenservice en er is een prima oplossing aangeboden! We gaan zeker meer gebruik maken van deze site!

Ineke te Beest

Super actie

Uw beoordeling:

Spa online zorgt ervoor dat ik wat vaker naar de sauna ga met mijn vriendin. We kunnen zo heerlijk bijkletsen en ontspannen voor weinig geld??

Agnes

SUPERGOED

Uw beoordeling:

VOOR DE 1E KEER BESTELD, HELEMAAL GOED. Gelijk de vouchers in de mailbox én een leuke aanbieding. Deze site ga ik vaker bezoeken.

Sylvia

Super tevreden

Uw beoordeling:

Samen met een vriendin naar de sauna, met spa online hebben we en heerlijke, ontspannen dag gehad en hoefde we maar de helft van het entreegeld te betalen!

Yvonne

Super!!

Uw beoordeling:

Alles spreekt voor zich, voucher makkelijke te bestellen. Direct met de mail binnen. Aanrader voor iedereen

Birgit Peters

Top!

Uw beoordeling:

Leuke actie: voor de helft naar de sauna, de voucher meteen ontvangen per mail, ongecompliceerde afhandeling, dank je wel, heerlijk genoten :)