elsbeth hammes

****

Uw beoordeling:

Super snelle en correcte service.

Mies

Blij

Uw beoordeling:

Ik ben heel blij met de aanbiedingen die Spa online me stuurt. Mag misschien iets minder vaak, maar ik heb er al wel een aantal keren grbuik van gemaakt

Tineke Fekkes

Altijd goed

Uw beoordeling:

de site van Spaonline is altijd prima bereikbaar. Wij kopen altijd online de kaarten voor de sauna en aangezien het altijd met korting kan, kunnen we het uitgespaarde bedrag gebruiken om lekker te... de site van Spaonline is altijd prima bereikbaar. Wij kopen altijd online de kaarten voor de sauna en aangezien het altijd met korting kan, kunnen we het uitgespaarde bedrag gebruiken om lekker te eten bij de sauna. Uiteraard met een lekker glaasje wijn erbij! Dus de dag wordt nog leuker dankzij Spaonline!!

Maaike

Top

Uw beoordeling:

M\'n favoriete sauna, maar dan met 3 euro korting per persoon. Opweg naar de sauna aangeschaft en direct ontvangen. Makkelijk verdiend!

H.Ouwehand

Reserveren via SpaOnline is super fijn!

Uw beoordeling:

Al verschillende keren via SpaOnline kaartjes voor sauna besteld.Leuke korting en supereenvoudig.En dat zegt wat want ik ben een sukkel met online dingen regelen :-) Lekker overzichtelijke site.

P. Kempers

Duidelijk en snel

Uw beoordeling:

Prima, snel en duidelijk. Binnen no-time heb je de vouchers in je mailbox. Was mijn eerste kennismaking met SpaOnline. Zeker voor herhaling vatbaar.

Hilma van Slooten

Snelle service

Uw beoordeling:

Bestelling ging soepel en keurig direct de e-tickets in mijn mailbox.

M Selten

TOPPIE

Uw beoordeling:

Alles was super duidelijk op de site. Koste weinig tyd om een voucher uit te printen. We gingen spontaan een dagje sauna, dit was zo geregeld en goedkoop. We hebben genoten.

Michelle

Goedkoop dagje sauna

Uw beoordeling:

Via spaonline een saunabezoek gekocht voor de helft van de prijs. Ideaal dus als je een dagje naar de sauna wilt.

Ton Visser

Zoveel korting? en je hoeft er niets voor te doen

Zeer goed