****
Uw beoordeling:
Super snelle en correcte service.
Super snelle en correcte service.
Ik ben heel blij met de aanbiedingen die Spa online me stuurt. Mag misschien iets minder vaak, maar ik heb er al wel een aantal keren grbuik van gemaakt
de site van Spaonline is altijd prima bereikbaar. Wij kopen altijd online de kaarten voor de sauna en aangezien het altijd met korting kan, kunnen we het uitgespaarde bedrag gebruiken om lekker te...
M\'n favoriete sauna, maar dan met 3 euro korting per persoon. Opweg naar de sauna aangeschaft en direct ontvangen. Makkelijk verdiend!
Al verschillende keren via SpaOnline kaartjes voor sauna besteld.Leuke korting en supereenvoudig.En dat zegt wat want ik ben een sukkel met online dingen regelen :-) Lekker overzichtelijke site.
Prima, snel en duidelijk. Binnen no-time heb je de vouchers in je mailbox. Was mijn eerste kennismaking met SpaOnline. Zeker voor herhaling vatbaar.
Bestelling ging soepel en keurig direct de e-tickets in mijn mailbox.
Alles was super duidelijk op de site. Koste weinig tyd om een voucher uit te printen. We gingen spontaan een dagje sauna, dit was zo geregeld en goedkoop. We hebben genoten.
Via spaonline een saunabezoek gekocht voor de helft van de prijs. Ideaal dus als je een dagje naar de sauna wilt.
Zeer goed